Mat mat mera mat :)

Idag blir det att handla mat...det ekar tomt här hemma.
En kompis frågade mig hur mycket vi gör av med i månaden på mat...alltså det är ju jättesvårt för det varierar från månad till månad tycker jag. Men vi tänkte vi skulle skaffa ett matkonto nu...antingen Coop Visa eller Ica bank-kort...
Syrran och hennes kille har Coop Visa och de tycker det är bra...hmm, måste kika närmre på det...det är ju ganska skönt att ha pengar insatta på ett kort som bara ska gå till mat...känns som man får lite bättre koll då oxå.

Sen ska vi boka ett hus-möte i veckan...får se om vi kommer lite bättre överens efter det...eller vad vi kommer fram till.
Känns så surt att bara slänga ut hyrespengar varje månad och typ inte få ngt för det :(


Jag går upp i atomer snart...

Idag är en sån där konstig dag då jag alltid blir lika förvirrad av vad klockan är...alltid samma visa. Min mobilklocka hade ställt om sig själv...det visste inte jag så i natt ställde jag om den ytterliggare en timma...ja, jisses.
Vad händer annars då? Ja, vi tjabbar för fullt om husköp...Glenn kan verkligen inte veta vad han vill ha eller ngt...ena stunden säger han ruckel, att renovera upp....andra studen ett nybyggt hus...(men då vill ha bygga upp det själv) Alltså de båda förslagen går inte hem hos mig...för jag vet hur mycket tid det kommer ta...och mer därtill säkert...roligare kan man ju ha för tiden. Sen kommer vi säkert vara i luven på varann...och övervaka varann om det skulle vara att vi bygger eller renoverar...jag vet bara hur det var när vi skulle måla i vår förra lägenhet vi hade...vi blev ovänner ett X antal ggr.
Ja minsann det tar på krafterna...inget man vill sätta igång med heller om man är höggravid eller har fått vår bebis då heller...det blir lixom inte SÅ mycket tid till övers...men min andra hälft har nog inte fattat att det kommer komma en bebis snart!
För honom tror jag i princip att bebisen finns när den är ute.
För mig däremot finns den sen långt tillbaka.

Mitt hus var 110 kvm som jag fastnat för, kanonbra planering (se bilden nedan)...Glenns är ett "hus" i ett annat hus...och där är kvm inte mer än 90 kvm och ett litet sketet badrum och inget kök...det får man bygga in...och då bor man ändå inte själv...man har ju grannar inpå sig ändå...Neeeeeeej, jag vill inte bo så...så trött på grannar...inte på folk.
Så säger han att det huset jag fastnat för är för litet...fatta att jag håller på att gå upp i atomer snart...han pratar i gåtor!
Grrrr detta är en HET diskussion just nu...

p.s Det tog 1 år innan tvättmaskinen & torktumlaren var på plats i vår lägenhet....bara lite inom parantes :) d.s





Släck Ljuset!!

Nu har vi vart nere på stan och fikat med Dan, Minnie, Smilla...vi har nog aldrig fikat med varann innan kom vi på...haha bara ätit mat. Så kan det va :)
Om ca 1½ timme ska vi till dom och äta egengjord pizza...det låter ju inte helt fel alltså. Sen ska vi ner på stan och kolla läget för det skulle vara lite uppträden och sånt ikväll...så vid klockan 20:30 släcker vi ner all belysning...gäller att ha uträttat allt innan då...
Syrran ringde innan...hennes bil krånglade visst...hoppas att det löste sig sen :)
Nu har jag smörjt in älsklings rygg oxå med en salva...han verkar vara allergisk mot ngt...hämtade även tabletter på apoteket oxå. Får hoppas att det hjälper nu...han har ändå haft det i någon månad nu...hoppas vi får reda på vad det är nästa vecka typ.
Take care, bye bye then...


Längtan

Sitter ensam hemma...Glenn levererar en bil i Strömstad åt en kund. Han kommer inte hem försen i natt...tycker verkligen inte om att hans ska köra så långt :¨(
Adde är med iaf så att han har ngn att prata med iaf på hemresan.
Det blir tv-kväll för min del...

Älskar dig så mycket Glenn!


Morgonen började med tårar

Vaknade 06:30 av att jag låg och andades snabbt...usch jag hade drömt en mardröm om verkligen allt möjligt...men det värsta i drömmen var att jag hade förlorat bebisen i magen...Jag sa till Glenn att jag inte känner någonting i magen och den var helt platt...Glenn sa iskallt till mig i drömmen att: "Det fattar du väl själv, det finns ingenting kvar...inga armar inga ben" Efter detta vaknade jag...gick upp och kollade om Glenn var i soffan...men där var tomt...då hör jag en röst från dator-rummet..."älskling" Så går jag in och han undrar vad jag gör uppe så tidigt...sätter mig i hans knä och berättar att jag drömt hemskt. Och tårarna bara sprutar...sen går jag och lägger mig igen och somnar om efter 45 min typ...
Usch...dessa drömmar blandade med hormonerna i kroppen...ingen trevlig upplevelse...nog för att jag numera drömmer att jag blir våldtagen, otrohet, jagad m.m men detta tog fasen priset...usch :¨(
Nu ska jag hoppa in i duschen...sen ska jag på möte på ams (STOR mening...NOT) Efter det ska jag till Kicks och hämta lite papper och kolla läget med dom.

Onsdag 25/3

Kan inte bestämma mig för vad jag vill ha för presentkortet på Cervera, får åka upp och kolla igen.
Vi skulle iofs behöva en ny stekpanna...men vilken ska man välja.
Har ont i ena skinkan och i svankotan....aaaaaaj känns som man trillat och slagit sig i en skidbacke eller ngt. Får typ ha kuddar som stöd.
Skickat in mitt CV till ett hotell nu, de ville ha någon som kunde jobba extra i recpetionen...får väl se om de tar emot en gravid kvinna.
Hade visst fått lite kläder ifrån min kusin med...tack Ewelina :D Ska kolla ikväll vad det var jag fick för något...


Det blir mexico i magen

Jag undrar om bebisen kommer älska taccos lika mycket som Glenn sen...han vill alltid äta Taccos...Men nu var det ett tag sen vi åt det...så strax ska jag börja göra i ordning det.
Bebisen kommer ut med hatt och marracas... allting, klart för taccos... ha ha en sak vi brukar skämta om ibland :)
Var nere på stan och handlade mina cremer fr Lancome...hade inte riktigt slut på dom ännu, men det var ju 20% på Åhléns och sen har jag ju p-rabatten med...gäller att passa på :)
Ingen gåva fick man i kassan....stolpskott...det kostar ju ingenting när man handlar för så mkt. Själv delar man ut till höger och vänster och kör med merförsäljning och hej och hå. Som kund tycker man det är jätteuppskattat!
Jag har produkter hemma så jag klarar mig ändå, men själva principen man stör sig på...sånt glömmer man inte när man har en kund.

    
                                                                                                                                                 Denna använder jag oxå, grymt bra :)

aoooutsch

Satt i typ 2½ timme igår på en hård stol...aj aj aj fick ont i ryggen och hade redan ont i svanskotan...så i morgon kväll blir det ingen Nyhetskväll för Kanebo för min del :( Klarar inte av att sitta så länge tyvärr.
Tror det är foglossning...jaja...
I natt har det snöat här...så Glenn fick rycka ut och köra snö...men solen tittar fram idag iaf.
Här ska minsann inte snön ligga kvar!
Tänkte jag skulle köra upp till Cervera och lite andra butiker och kika senare idag...har presentkort som ska handlas upp.
Igår när jag gick och la mig började det röra sig vilt i magen...det blir bara hårdare och hårdare rörelser nu...ska det vara så livligt redan??? ha ha :)
Går in i V.21 på torsdag tror jag det är...måste höra med BM...blev lite osäker efter UL när datumet blev förskjutet...men det är vad jag fått via internet iaf.


Nyhetskväll

Ikväll ska jag på nyhetskväll för Lancome & Biotherm. Ska bli kul och se vad det är för nyheter som ska komma :)
Innan dess ska jag försöka göra lite nytta här hemma...måste handtvätta Glenns stickade tröjor (MORR) som absolut inte kan tvättas i maskin.
Snart april...får hoppas att det går lite fortare nu...såååå dryga månader feb & mars...helt dött.
Och den oron man haft i kroppen börjar släppa lite smått...innan man visste hur det här med ersättningen funkade och allt annat...jag blev helt snurrig av allting.
Dax att sätta på sig lite make-up så man ser lite vaken ut...

Helg-uppdatering

Igår träffade vi Dan, Minnie & Smilla. Och även Klas & Josefin. Vi satte oss på Aptit och åt lite, man blev proppmätt!
Smilla är så busig...hörde henne säga lite ord, det var kul :)
Handlade jättesköna underkläder på Lindex igår med...och ett par svarta tights i Lycra...underbara!
Idag så gick jag ner till Ginatricot och lämnade tillbaka 2 plagg som inte kändes rätt på mig. Ska vänta lite med att köpa kläder om jag inte hittar ngt som känns mycket användbart.
Glenn är på jobbet...han kommer hem om en halvtimma, då ska vi äta lite.
Sen är jag ju kattvakt denna helgen med åt Sara & André...så ska dit upp en veva sen och ge dom lite mat. På morgonen innan idag så var det nära att jag låste in den ena katten någonstans för den höll på att hoppa upp på mina ben OCH mina nya strumpbyxor...bara för att den var så glad. Jisses jag blev halvglad. Men de klarade sig! :)
Fick ett ryck igår...köpte typ 20 st salta och sura S var så sugen. Glenn hjälpte mig att äta en del ha ha.
Mår för övrigt oförskämt bra :)


Det är väl lika bra att göra det :)

Jag blev utmanad av Nathalie (finafrun.blogg.se)

UTMANING

Fyra tv program jag brukar se:
Efterlyst
Halv åtta hos mig
Lyxfällan
2 and ½ men

Fyra saker jag gjorde i går:
Gick på en promenad
Handlade mat
Sara & André var här
*piiiiiip* :)


Fyra saker jag längtar till:
VÅR BEBIS!!!!!!!
Sommaren
Nytt boende
Handla alla bebis-grejer :P

Fyra saker som står på min önskelista
Hus/lägenhet
Fast anställning
Vinna en miljon :)
Att mina föräldrar flyttar till staden


Fyra saker jag avskyr: 
Finns mycket man kan reta sig på...men avsky...finns inget jag avskyr i mitt liv för tillfället.
Men om jag retar mig på ngt så är det isf:
Folk som inte kan köra bil riktigt utan kör som sniglar....rör på spelet...
Stressande människor som egentligen inte har ngt att stressa TILL
Otrevliga kassörskor (ursäkta att jag ger dig min lön)
EN VISS MOBILOPERATÖR som ska försöka sälja på mig abonnemang i mataffärn!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAAAAAAATAR!!!

Fyra saker jag tycker om att göra:
Ta en mjukglass en solig dag med någon jag gillar :P
Åka iväg och mysa
Gå på stan
Grilla och njuta en härlig dag


Fyra saker jag åt i går:
Frukost
Frukt
Skaldjurscrepes
2 äggmackor


Välj fyra personer som skall göra detta testet


Ewelina
Josefine
Martina
Camilla

Tänk vad lite sol kan pigga upp :)

Man blir så glad och man får ny energi när solen tittar fram.
Fast idag har jag strykt upp all tvätten och handlat mat. Efter det ringde jag till syrran och pratade med henne, var ju ett tag sen sist nu faktiskt.
Ikväll blir det fisk i ugn, kokt potatis och ärtor. Ja, man måste ju äta lite fisk med.
Nu är jag halvvägs i graviditeten det känns ju inte klokt egentligen....hjäääälp :)
Det kommer vara så mycket jädrans grejer som händer framöver så man kommer bli helt uppspelt.
Nu ska den vara ungefär 20cm och väga 300 gram...och den kan suga på tummen :)
Det är vad den gör hela dagarna ha ha...förutom på kvällen när jag sitter still eller har lagt mig i sängen då börjar den leka där inne...jag känner att den inte är still :)
Men ännu är det som bubblor som nuddar huden så man känner det lite...

Bjuder på lite bilder från när vi var i Cypern 2007 där vi även förlovade oss :)

Man kanske skulle köpt de där hattarna...rackarns ha ha...


Det magiska ögonblicket ;)



Var tvungen att "party party" lite med...Här Adde & Glenn. Snyyyyyggt


Här sitter vi och äter lite med...Standardkort antar jag.

Dagens Dag :)

Idag har jag fått jobba...Jippie :)
Det gick jättebra och det är så roligt att komma dit och träffa alla. Nu är älskling på Hockey, ska hämta honom sen...Undrar varför...han har väl hur många bilar som helst att välja på och ta sig hem i...ha ha ha...inte är det för han ska öla....jo så är det. Bäst att jag plockar upp honom sen ;)
Inte kollar ni på "Den rätta för Rosing" Ja j*vlar i baljan man kan ju inte sluta titta på det om man har börjat...är bara så nyfiken ibland det är det enda..det hade nog kunnat handla om vilken svensson som helst egentligen....som typ "Bonde söker fru" eller "Ensam mamma söker" Och det kollar man ju oxå på...hur kommer detta sig....ha ha...tror bara jag vill gotta mig i alla pinsamheter och höra skvaller... :) Tsss...
Ja just det...jag trodde ju att jag skulle få på mig mina byxor idag med utan problem...blev snopen...men tänk vad kvinnors grejer är bra till mycket mer än EN sak ;)



Förresten...Tingeling!!

Ja jag vet inte hur många som såg melodifestivalen...men denna ryckte upp hela föreställningen...och ingen verkade fatta någonting...ha ha ha...han får till det i bland Dorsin...
Han har ju inte talang för det musikaliska...ha ha...ingen känsla i det han sjunger...det gör låten rätt rolig.
Som när han sjunger "COme on baby shake that thing"
Ooooh yes att man vill...NOT ha haaaaaha.
Politiker däremot verkar inte ha något sinne för humor...vaddå har ryssarna skämt ut det ryska folket nu...OJ vilken kris...Hmmm...nej.
http://www.smp.se/noje_o_kultur/tt_noje/tingeling-ger-ekon-i-politiken(1215287).gm


mmmmm mat :)

Idag var jag nere på Kicks och pratade lite med dom...de kollade på min mage och sa att "nu syns det ju" hi hi de är så söta. Fick även mitt läppglans från Clinique som jag hade valt ut...vi hade klarat en kampanj från Clinique nämligen.
Nu kommer man ju sakna det lite en tid framöver...det var ganska bra förmåner :)
Sen gick jag upp på Lagerhaus och köpte två block...en i vit med vita blad och en i svart med svarta blad.
Såg att det var halva priset på den vita så ska nog ner och köpa en till.
Har skrivit ner en del bak-recept i den vita boken...tänkte jag skulle vara lite duktig och samla ihop alla godingar.
I den svarta får det bli lite foton och skrivet med en Guldpenna...fint ska de va :)
Blir två kokböcker då...en med bak-recept och en med matlagnings-recept.
Apropå matlagning...testade en liten egen variant på pastasås idag...den var uppskattad...det var INGENTING kvar i kastrullerna sen :)
Här kommer det om ni vill prova:

1brk Creme Fraiche paprika/chili
1 fiskbuljong
1 dl vatten
Klippt dill
Räkor
Lite citronsaft
1 nypa grovmalen svartpeppar
...och salta efter behag

Rör ner creme fraichen i en kastrull och värm, smula ner fiskbuljonen och tillsätt vatten. Värm upp.
Blanda i resten och låt sjuda en stund.
Jag redde såsen med Maizena.

Det blev lite starkt så kanske tar en vanlig creme fraiche nästa gång och kryddar efter behag.

Ja så detta recept får ta plats i min kokbok sen.

Hoppas att ni har haft en bra dag! :) Puss på er!

Flytta nu helst

Idag har jag handlat på Citygross...blev en del som man behövde.
åååååå vad vi funderar på vart vi vill flytta...hus eller lägenhet...absolut hus om man fick välja...men det är ju så svårt att veta vilket hus man vill ha...alltså detta är säkert bara lyxproblem som man ha för sig...men ändå...köper man ett hus så ska man ju bo där länge typ...
Bostadsrätt har vi hittat ute på Evedal...HJÄLP vi vill flytta innan solen kommer...vill ha en egen uteplats där man kan grilla och mysa...och nytt kök och större framförallt...nu har vi ganska litet tycker jag...och sen är det ju golvet som bara knarrar hela tiden så fort man lyfter sin fot =(
Förresten Frida sa att hennes kompis oxå hade sökt jobb i simhallen..men det var sjuuuuukt många som hade sökt den tjänsten..så ja, den är nog allaredan tillsatt...undrar om de ens öppnade mitt brev då lixom...hamnade i papperskorgen kanske...det får man aldrig reda på.
Hur som helst...får hoppas Kicks ringer snart så man får jobba lite, där trivs jag så himla bra.

Ska kika lite på hemnet nu och se om man hittar något intressant...tror förresten att Älvsbyhus hade ringt innan (vi var ju på husmöte för några veckor sedan och hittade då ett hus...) och vill veta om vi har funderat något angående det hus vi ville ha då...

Uppdatering om min graviditet med kanske...därför jag bloggar egentligen...daaaah :)
Mår bra...inga besvär, är t.om på bättre humör än någonsin säger många (har nog med att göra att jag åt p-piller innan med...de ska vi INTE börja med sen igen)
Det är som bubblor i magen och det rör sig...mamma kände på magen igår och hon kände att det rörde sig...ha ha...ja denna veckan är jag halvvägs...dock 3 veckor kvar till BM...känns som en evighet...något annat...nej not so far..

Mys

Idag har Finn & Lena varit hos oss...vi kollade på Hockey och pratade lite.
Sen kom oxå mina föräldrar som hade vart nere på stan och handlat lite. Vi köpte lite fika och satt och myste lite. De tog lite kort och sådär oxå.
Nu har jag på "Singing Bee" usch skulle egentligen stänga av, för det programmet är så fruktansvärt töntigt...de fattar än en gång att de INTE behöver sjunga fint...BARA sätta texten...och sen behöver de ju faktiskt inte dansa hysteriskt till urusel musik...man kan ju bli skogstokig av att se det programmet, så kolla inte på det...det är min rekommendation.

Men ha nu en fortsatt bra kväll :)



Min älskling...

åååh vad jag älskar dig! :)
Idag gick vi både en runda på stan och fick ett ryck och åkte till Kosta Outlet...det var kul...kollade mest då det känns förvirrande att köpa ngt tajt nu...
Men köpte en tunika på GinaTricot...rymlig och fin :) I svart/vanilla.
Sen beställde vi barnvagn oxå...det blev en babytravel trehjulig om det var ngn som ville veta. Tycka vad ni tycka vill...den passar oss bra tycker vi :) Svart såklart då vi är fans av färgen svart eller ngt.
Får pigga upp med lite fina täcken sen ju.
jajajajajajjaja nog tjatat.

Nu ska vi iväg och handla mat om jag kan få upp älskling ur soffan...Vi ska göra potatisgratäng, kött, sallad.
Mumsfilibbaaaabsing eller ngt...det blir nog bra kanske.
haha det är inte så petigt...nä, jag bara skämtar....nej alltså jag vet inte vad jag flummar om nu...hela inlägget blev mest bara flummigt nu...så är det när man är gravid och en aning virrig ibland eller ngt....nej jag bara skämtar ha ha...
Har även galopperat fram med bilen idag...det gick i 150 knyck faktiskt sen tyckte jag att han skulle sakta ner lite va...men vi bara testade ju för att se hur loppan kan gå till förlossningen sen...det tar ju typ 10 minuter att gå dit med så vi kanske går dit haha...man måste ju testa ha ha...nej då...


Ha nu en bra kväll allesammans!


En lördag i mars

Nu har jag ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen...vi ska åka och handla strumpbyxor till mig...kan inte ha ngt annat just nu känns det som.
Sen ska vi svänga förbi babyproffsen med...och kanske baby & kids...
Var ute och åt med Frida igår...sååå trevligt. Vi satt och babblade om hur mkt som helst i typ 4 timmar :)
Sa att vi måste träffas oftare...det har bra inte blivit så :( Men nu ska vi ta tag i det oxå.
Hon berättade att det inte hade blivit bättre på min före detta arbetsplats...och det kändes ju som en lättnad på sätt och vis...för då fattar man ju verkligen att man gjorde rätt i att lämna.
Är fortfarande förkyld...Glenn sa att jag lät som jag hade druckit whisky...
Ha en bra dag allesammans :)

Fredag den 13:e...

Ja, just det...det enda som hänt mig var en otrevlig köpare på tradera som skriver "SVAR NU TACK" som rubrik och i mailet: "Har betalat in pengarna...Mitt paket, tack."
Det var kort och konsist tänkte jag och kokade av ilska...fan säljer man något så gör man, inte kul när någon tror man är en skojare! *LOL* Hon betalade faktiskt för sent och då får man minsann vänta tills jag ska posta ngt mer, kan inte springa till den gula lådan varje dag.
Ja jisses det är kul nästan jämt...jag avslutade iaf med i mailet tillbaka att JAG skulle ha en trevlig helg iaf ;)

Nog med det nu :)

Snorig är man...och lite hostig fortf...tror inte kroppen är van vid att vara hemma såhär länge...brukar vara pigg som en nötskrika!
Ikväll ska jag träffa Frida...ut och äta...hon envisas med akropolis...men jag är inte riktigt sugen på det faktiskt...vi får se vad det blir av att.
Tänkte vi skulle kolla på en lägenhet i helgen med...på söder...men vi ska bara kolla alltså. De nybyggda...

Nej nu måste jag äta...är farligt hungrig nu!! Sen dusch och make-up!

Ha en JÄTTE TREVLIG HELG ALLA GODINGAR! För det tänker JAG ha *ASG*

Torsdag

Usch mår blä i halsen...har sovit till och från i natt oxå. Förkyld och mår lite illa pga halsen.
Får se om jag träffar Helena eller inte...vi skulle gått en runda i skogen hade vi tänkt.
Kastat in lite tvätt nu, det blir aldrig tomt i korgen hur man är bär sig åt.
Snart är helgen här oxå...i morgon ska jag träffa Frida (en gammal jobbarkompis fr Lindex)
Vi ska gå ut och äta och tjabba lite :)
På lördag tänkte vi kolla barnvagn...vilken vi ska ha...sen kanske vi åker hem till mina föräldrar...eller kanske dom kommer hit, vi får se lite.

Have a nice day :D

Städning...

Igår hjälpte jag Glenn att fixa till sitt kontor på kvällen...bar in lite bord och stolar. Han hade målat väggarna vita, så nu är det fräscht där inne igen.
Tog en veva i vårt förråd igår med...men kom på att jag inte kan lyfta så mkt...så Glenn måste hjälpa mig att bära upp en del skräp som ska slängas och grejer som är dax att sälja eftersom de inte har använts.
Har ont i halsen idag...har sovit allan ballan dåligt i natt. Glenn snarkar som aldrig förr oxå. Han har varit lite täppt i näsan.
Det snöar IGEN...efter det kommer det väl regn...så har vädret varit nu i några veckor typ. Man börjar bli lite trött på det nu.
Vad ska man göra idag...jag känner inte för någonting...finns inget att göra =(

Spännande... :)

Det sprattlar i min mage...och det är ju inte vilket sprattel som helst ;)
Igår envisades jag med att Glenn skulle känna...han la sin hand...och sa att han inte kände ett skit....du ljuger bara...
Nää...vänta lite då...nu nu nu...känn...då kände han att det rörde sig där inne :)
Det känns som bubblor eller något...svårt att beskriva. Längtar tills den börjar sparka där inne nu :D
Det känns som en evighet innan vi ska till bm igen...det är 4 veckor tills dess! Man vill bara dit nuuuuu.
Ska strax hoppa in i duschen och unna mig en scrub på kroppen...och efter det en ansiktsmask...har fått elaka finnar i pannan! I övrigt har jag fin hud, men de stöööööör.
Cosmetic intresserad som jag är så kan jag rekommendera denna scruben & duschcremen från Biotherm, använd scrubhandskar och ta en klick utav duschcremen så du får upp ett lödder...ta sedan en klick av scruben och börja scubba i snälla cirkelrörelser. Priset för båda är ca 500:-

        

Helgen...




Josefin & Klas




Min älskling :)




Det bjöds på gotte till groggen (jag njöt av annanas & melon mums)



Ja bara hugg in Adde...där fick jag dig ;)

Sjunde mars

Nu har jag strykt all tvätt som låg här hemma. Och kastat in lite i tvättmaskinen oxå.
Älskling slutar jobba vid 2...sen kommer han och hämtar mig för vi skulle hjälpa hans pappa att leverera ved til en kund.
Sen vet jag inte vad vi ska göra...ikväll skulle vi eventuellt till Klas som fyller år. Men vi får se lite hur det blir.

Sarah frågade igår om jag hade haft några besvär ännu...hon väntar väl på att det ska komma ngt...men nej, jag känner ingenting...en riktig lyxgraviditet. Är på bättre humör än innan...mår toppen.
So far....sen när värmen kommer ska vi nog se vem som inte njuter längre ha ha...kommer bli á la bastu i vår lägenhet med...usch vi måste flytta snart!!
Men det är rätt kul att få uppleva ngt man inte gjort innan...det är en spännande tid...och ingen kan berätta hur det kommer att bli...för det vet ingen mer än jag eftersom det är i min kropp det händer.






Så där ja :)

Nu har man vart på vattengympa....det var jätteskönt!
Det blir nog inte många knop gjorda ikväll...älskling mådde inte bra....frågade om vi hade hostmedicin hemma...ja...då borde man nog hålla sig hemma om man mår så dåligt.
Det blir väl tv:n och lite mat på det...


Hej allesammans :)

Idag har jag bytt nytt i våra sängar...så mysigt att krypa ner i nya lakan sen ikväll.
Håller på och tvättar för fullt...och ska sätta igång och stryka snart.
Sen bli det vattengympa vid klockan 15 :)

Har hittat ett par snygga jeans från Ginatricot...


Men man kan ju inte köpa ett par Jeans i rätt strl för att sen inte kunna ha dom...känns ju rätt onödigt.

Ja men...

Kom ju på att jag inte har skrivit för idag...bara för gårdagen.
Har inte gjort så mkt idag faktiskt...lagt ut lite grejer på tradera looooove that place ;P och vart nere på stan en snabb runda...handlade bara lite mat.
Nu ikväll som alla andra kvällar så kollar vi alltid på halv åtta hos mig...
Och jag kan säga att jag blev riktigt förbannad på den B*tchen som gav 4 poäng till den man som enligt ALLA skulle ha vunnit...eftersom han verkligen gjorde en fulländad middag som var enligt alla som åt den; perfekt, det godaste de ätit osv osv...och hon gav 4 poäng för att hon ville vinna själv sa hon! Men hon kom lixom på delad sista plats! TUT I LUREN!!!!!!
Jag blev faktiskt riktigt irriterad på henne! Hoppas hon läser detta nu... ;D

I morgon är det fredag och då ska jag och Sarah på Vattengympa för gravida igen...fast nu var det en månad sen vi var där...blir väl lite jämnare framöver när man växt lite mer. Men man måste ju iaf sätta igång och engagera sig.
Är inget "tränaholic" har aldrig varit, men hälsan kommer i första hand! Och nu har jag ju faktiskt en till att tänka på ;)

Tänkte förresten köpa mig ett fotoalbum att sätta in alla framtida foton i....är det någon som har något bra förslag på någon bra internetsida där de säljer snygga och prisvärda? Helst sådana album där man klistrar in fotona.

Gårdagen...

Igår träffade jag Helena...vi gick en skön runda på 1½ timma, hennes två hundar var med oxå..Viggo sprang som tusan medans Svante gick snällt bredvid :) Så söta! Sist jag gick den rundan var med Glenn och då visste han till slut inte vart vi befann oss....snacka om en lång runda på sådär 3 timmar eller nåt. Mycket svordomar och arga blickar på varann...ha ha...
Efter promenaden åkte vi hem till henne och åt kanelbullar som hon hade bakat...de var rikigt smaskiga ;P
Sen fick hon se bilderna på vårt knyte.


På kvällen så gick jag och älskling på bio....Män som hatar Kvinnor.
Alltså denna filmen borde ALLA se...jag tror det var den bästa film jag sett på mycket länge! SÅ BRA!
Det som dock var ganska illa var att Glenn hade saltat ytterliggare på popcornen...så när jag skulle smaka så sa jag lite på skämt att -du har väl inte saltat för mycket nu *smile*
Det smilet kan jag säga höll i 5 sekunder...fick salt-attack eller ngt...efter att ha tagit 4 ggr så kunde jag inte äta mer...det sved i mungiporna och mina läppar var allmänt svullna kändes det som...ååååååh, inget att äta till filmen...jädra saltkar till karl man har!!!

Män som hatar kvinnor

Städa

Igår rensade jag akvariet...det blev bra...försökte undvika att suga in alla yngel  och det gick ju bra...har räknat att vi har ca 10 st yttepyttesmå...
Efter Glenn hade slutat körde vi upp till Tassar & Morrhår...tog med mig den tomma burken så vi skulle veta vilken mat det var vi skulle ha till fiskarna. Hittar den i hyllan och kollar priset...hade kvar min prislapp på min burk...där stod det 178:- och de hade prishöjt med nästan ETTHUNDRA KRONOR! Hallåååå...sa jag till försäljaren detta är ju inte klokt...han kollade på oss och funderade lite och sa att det måste vara felmärkt....(hrrrm...ja eller så hoppas ni på att folk ska handla utan att reagera på vad det kostar...eller har kostat innan)
Jaja, fiskarna måste ju ha mat. Men det blev lite billigare eftersom han blev lite förvirrad ha ha ha.
Idag tänkte jag att jag skulle ta mig i kragen och städa här hemma...det är dammigt och skitigt :(
Det är nog dax att sätta igång nu innan tiden tickar på...

Här är babyn :)

Då har vi varit på Ultraljud...man var spänd och förväntansfull på samma gång...
Försökte ta med digitalkameran på bilderna som vi fick...
Det blev typ en bra bild...hjäääälp syrran, jag kan inte ta kort utan att blixten syns hela tiden känns det som.
Hmm....det jag dock inte blev så jättehappy av var att det blev framskjutet 10 dagar!! Innan var det beräknat 2 aug...och nu blev det 12 aug....ja den som väntar på ngt gott...men baby du vet att du är välkommen tidigare ;)
Allt såg bra ut iaf...och det är ju huvudsaken. Den rörde sig ganska livligt där inne och kickade och rörde på armar och ben.



Där ligger den bra... ;P

Söndagskväll

Vi har ätit kasslergratäng och ris...efter det så körde vi ut till Hissö och gick en runda. Man måste ju röra på sig oxå ;)
Värker lite i magen...det växer så det knakar där inne nu känns det som...såhär har det inte känts innan...
Nu har jag gått 18 fullgångna veckor...och i morgon blir det Ultraljud!!!! Hjääälp...man känner sig lite spänd och nervös samtidigt som man känner sig förväntansfull och glad!
Nej, ska det börja värka nu ikväll...oooh...tur man har sin vetekudde...den är underbart skön när man värmt upp den i mikron. Tack älskling för att du gör det...han gjorde det vid juletid...så glad man kan bli för det lilla.
Tänt lite ljus här hemma...det får en att slappna av lite och ljusare blir det :D
Syrran: Jag ska ta en profilbild av mig så får du se lite mer helhet ;P

PUSSAR PÅ ER KÄRA FAMILJ & VÄNNER :D

Så kan de va...

Igår var jag hos Sara...vi åt pasta och kollade på melodifestivalen...sen blev det en film efter det...lite skvaller...men mycket mer än så blev det inte för Sara var så trött efter jobbet. Men det var en trevlig kväll ändå.
Något som var mindre trevligt var att Glenn var på fest där det kommer upp saker som inte ngn har med att göra...som t ex slog en viss person vad om att det kommer bara hålla 5 år till mellan oss...och hur j*******vla sjuk i huvudet är man inte då....tack för att ingen tror på oss lixom. Hur bra kompis är man då. Jag ger mig fan på att han är lagd åt det andra hållet. Jag ger mig inte. Han avskyr tjejer, tycker att alla är -.
Kan säga att han aldrig får röra vårt barn. ALDRIG!
Glenn lät mild i sitt sms och sa att det är ju mest på skämt....jo, men visst...allt man säger har väl en tanke/betydelse...anser jag iaf varför skulle man annars säga just en sådan sak!
Men sånt är livet...vårt iaf...kan ju inte bara blogga om rosor och lycka...välkommen till min verklighet där allt inte är kul alltid.

RSS 2.0