Längtan

Sitter ensam hemma...Glenn levererar en bil i Strömstad åt en kund. Han kommer inte hem försen i natt...tycker verkligen inte om att hans ska köra så långt :¨(
Adde är med iaf så att han har ngn att prata med iaf på hemresan.
Det blir tv-kväll för min del...

Älskar dig så mycket Glenn!


Kommentarer
Postat av: Martina

Du får ju ringa mig om du känner dig ensam och vill ha en snackkompis åtminstone. :)

Sitter hemma och funderar på hur fasen jag ska lösa det här med johans present. Det händer hela tiden nya saker med grejen (presenten). Kan ju inte skriva vad det är jag har skaffat eftersom johan är inne på den här bloggen ibland och läser. :) Måste nog iväg och införskaffa vissa hjälpmedel för att kunna lösa det här. Söker på nätet också, men hittar inget som hjälper mig. Hittar inget alls överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. :)

Igår shoppade jag loss på Gina Tricot i stan. De hade vip-kväll och 20% rabatt på hela sortimentet. Blev 4 kjolar (varav 3 var i samma modell men tre olika fäger: fuchsia, svart och mörkmelange. SÅ SNYGGA! :D Den 4:e kjolen var en svart utställd historia, knälång, med knytskärp och smock i ryggen.), ett par shorts (Svarta, korta med knappdekorationer vid fickor och på baken :) ) och ett linne (långt och turkost Behövde lite färg i garderoben). Bidde en del pengar, men får man rabatt så blir man lite ha-galen. :D Kram på dig!

2009-03-27 @ 12:53:36
URL: http://smalandstos.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill du vinna en helt ny laptop?

http://click.double.net/?25669;188;10613



Eller behöver du ett jobb?

http://click.double.net/?25669;454;11268

2009-03-27 @ 13:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0