Då har onsdagen gått snart...

Nu ligger Alfred och sover och Glenn är i Ronneby på 50årskalas...var visst någon på hans jobb som fyllde år...så då passar jag på att kollar lite i datorn.
Idag har vi fått vår diskmaskin installerad...det var på tiden...klarar mig INTE utan den apparaten kan jag säga.
I morgon ska jag träffa Sarah & Albin...vi tänkte gå på stan. Det ska bli skönt att röra på sig lite. Får hoppas att Alfred inte har en dålig dag bara. Men de gnälliga dagarna brukar oftast bero på att det är för varmt.
Har ju för fasen inte varit på stan på....jag vet inte hur länge sen det var...så det ska bli riktigt roligt. Ska shoppa en del tänkte jag...har en del grejer som jag kikat på...tänkte utnyttja mina kuponger som jag fått från diverse butiker med...alltid lite extra kul att shoppa då med. 
Ja och in till Kicks ska jag ju oxå...och visa upp min skatt. Elin sa att de hade en liten present till oss...då blir man ju lite nyfiken faktiskt ;)
Får bjuda dom på lite fika oxå när jag ändå är där.

Kan uppdatera för er som inte vet...nu är Alfred 53 cm lång och väger 3588 gram. (Men det är säkerligen mer nu för vikten o längden mättes för en vecka sen) Ska till Bvc nästa torsdag igen. Då är han 1 månad ju...
Han äter på bra iaf, och amningen funkar oxå bra.
Mycket som måste fungera.
Han ligger i sin vagn så fint, han är så gosig när han vaknar och gäspar så fint sen...man vill bara krama och pussa på honom hela tiden då.

Kul förresten är ni ska flytta hit Josefin & Johan...då blir vi ju grannar! Kan vi bli lite bättre på att ses.

Vad har hänt?

Det var någon som sa att man skulle ha tid att blogga när man är mammaledig...jag frågar bara...-Nääär då? ;)
Inte de senaste veckorna iaf. Sånt är livet bokstavligt talat. Skit i datorn...det finns roligare saker att göra.
På måndag är Alfred 3 veckor...stoppa tiden någon! Vill vara på BB igen...det var så fint. Vilken fin upplevelse säger jag bara! Det vill man faktiskt uppleva igen. Hade en utmärkt graviditet och förlossningen gick ju hur bra som helst. Var inte rädd varken innan eller då jag befann mig där. Det var bara att ta det som det kom helt enkelt. Många blev som frågetecken när jag sa att jag inte var nervös för förlossningen. Nej varför skulle jag gå runt och vara nervös för något jag inte vet hur det känns för? Fann ingen anledning för det och jag är stolt över mig själv att jag var så fokuserad som jag var och skärpt när det väl gällde sen.
Kan säga att det mest frustrerande är att vissa inte verkar ha förståelse för vad man har gått/går igenom. Till er kan jag bara säga att passar det inte så ge f---n i att lägga någon energi på att snick snacka...säg det till MIG istället för att säga det till min sambo. Inte kul att höra det ifrån honom att någon har sagt att det minsann inte passar med varken det ena eller det andra. Men man blir ju omtumlad efter en sådan här resa. Och sedan allt som kommer efter BB...allt som ska funka, det är minsann ingen dans på rosor...det är ingen som påstått heller. Vill bara klargöra en sak, jag är inte tjurig...tvärtom jag är lyckligt lottad som fått ett friskt barn tillsammans med den jag älskar! Just nu kanske vi lever i en bubbla...en mysig sådan. Det går inte att beskriva. Sen att det kommer sömnlösa nätter är en annan femma. Men man har valt det själv, och jag är inte missnöjd! Klarar mig på 3 utspridda sömntimmar utan problem, man vet att man kan få igen någon timme extra nästa natt istället. Tid måste vi ju få på oss för att lära känna Alfred...och han för att känna oss.
Det är ett helt nytt liv! Och det förstår man hur stort det är när man skapat det själv. Den dagen förstår man.
Nu poppade det upp en låt i mitt huvud med Per Gessle..."och så kommer alla känslorna på en och samma gång" ...ja det är ju passande för detta inlägget kanske som i övrigt blev ganska långt.
Men det är ju faktiskt så...det finns väl ingen människa utan känslor...jag är känslig...och har varit ledsen emellanåt för diverse saker. Jag ber er inte att tycka synd om mig. Men jag anser att det är bra att säga hur man känner.

Nu hade jag tänkt att dra fram snabeldraken...och då menar jag dammsugaren för er som inte fattade det... ;) Någon annan snabel blir det inte på ett tag...kanske...ha ha.
Ja det måste ju se lite fint ut här när man får finbesök av mormor & morfar...
Vi ska äta kräftor ikväll...det du...du är så duktig pappa på att fånga i dom ;)




Från BB...

Älskade Alfred :)

Han ville ut lite tidigare...den 3:e augusti kom han till oss.
Så fin och underbar!
Förlossningen var en positiv upplevelse...tog först lustgas när jag hade badat lite och öppnat mig 7-8 cm...då behövdes det...orkade inte andas ut och in så lugnt som innan då...det var då det bröjade göra ont. Sen tog jag inget mer...det gick jättebra! Och ont...nej enligt mig gjorde det inte SÅ ont...skulle mer vilja säga att det var jobbigt!!
Var trevlig under hela förlossningen...inga skälsord :) Fick beröm för min starka vilja och de frågade om jag hade övat mycket på själva "andandet" ha ha nej jag har inte övat någonting....vi hann aldrig det på föräldragruppen...(det sitter i ryggmärgen) Det enda var att Glenn fick lite rivmärken på hans ena arm...fick ta tag i hans stol istället och dra.
Kasade bara ner när jag skulle krysta så låg på sidan med ett ben i luften och födde, det gick bra!
Magiska dunderkrafter man får alltså.
Har gått ner 8 kg hittills om det skulle vara intressant för någon...haha
Har nyss lagt ut en webbis på smp om någon vill kika där sen.
Här kommer han...vår Alfred :)


RSS 2.0