Har aldrig förstått vitsen...

Men herregud! Det är det absolut osexigaste som finns att gå i skor man inte kan handskas med!
Varför riskera sina fötter för att se snygg ut i... inte ens 30 sekunder! Akuten nästa eller!
Se detta klippet...
http://www.youtube.com/watch?v=L1kwN0jDwNo&NR=1
Kunde inte klistra in klippet här...men länken ovan öppnas i nytt fönster.

Läs detta goda vänner

Nu är det så här att polisen eller någon annan person har givit p-böter till alla på hela gatan här...alltså alla som bor i området som ställt utmed vägen. Det är nämligen så att de TYDLIGEN hade satt upp en skylt (förbud att parkera) som man ENDAST ser om man kommer körande från ANDRA HÅLLET...och från DET ANDRA HÅLLET kommer man inte in något mer för där har några nötter STÄNGT VÄGEN genom att blocka igen den med STORA STENAR!
Så man ser inte skylten när man ska parkera här utanför.
Och tydligen så har de p-botat här mellan kl 23.00-10.00 någonstans...de är snabba de fulingarna.
Skylten kom upp igår och de har redan gjort sitt jobb!!!!
Får de provision kan man undra!
Så nu har Glenn vart nere hos Växjöhem och tjabbat med dom. Eftersom vi fick en parkering i ett annat kvarter när vi flyttade in eftersom det inte fanns någon ledig parkering då...mycket lyckat...INTE...eftersom vi fick barn i samma veva och var beroende av bilen NÄRA hemmet.
SÅ alla som ska parkera här nu i fortsättningen....STÄLL INTE UTMED VÄGEN!!
Ni kan parkera på någon av besöksparkeringarna vid de andra parkeringarna...

Har förresten drömt med...

Ja, det måste jag slå upp...jag har drömt om hundar nu två nätter i rad. Vad betyder det? Måste gå och slå upp det nu. Om man nu ska tro på drömtydning...man kan ta det med en nypa salt. En del kanske stämmer. Jag menar någonting måste väl ändå det man drömmer betyda...
Nä nu ska jag lägga i från mig datorn, är helt färdig.

onsdag 17 mars

Jag är fortfarande sjuk. Mår inget vidare faktiskt. Det har typ slagit lock för öronen med så man hör inte lika bra som innan. Det blir så när man är tokförkyld. Vaknade upp vid klockan 7 av att Alfred var hungrig och framförallt busig...hela blöjan var full med kiss så det var bara att gå upp. Glenn var på långt möte igår på jobbet, så han var inte hemma försen klockan 22:30 någonting.
Det var lite halvjobbigt faktiskt. Men man måste!
Min mamma var här inne igår en liten stund och tog med Alfred på en promenad...då kunde jag få vila lite i alla fall, så det var bra.
Idag hjälper Glenn mig lite med Alfred. Vågade knappt kolla i spegeln i morse...helt rödsprängda ögon och lite variga. Låter äckligt jag vet.
Ingen feber i alla fall. Men svullen i halsen på höger sida.
Jag hatar verkligen att vara sjuk!!
Hoppas det är bättre med er :)

Jag har blivit sjuk :(

Nu har jag fått känna på hur det är att vara sjuk och ha barn. Alfred är SÅ sprallig, han ligger inte still 1 sekund. Som igår när jag skulle försöka vila mig lite i soffan...då la jag honom i babygymmet med förhoppning att han skulle ta sig en tupplur han med. Men icke. Han ville snurra runt på hela golvet. Upptäcka nya saker och vara på exakt samma sladd som han har varit på nu en vecka eller något. Det slår aldrig fel. Han kryper alltid till den sladden...ska vara och pilla på allt :)
Nu får jag avsluta för han vill nog äta lite nu verkar det som.

Dax för en update

Idag är det lördag! En härlig dag! Snön håller på att töar bort, det tycker jag är jätte skönt! Längtar verkligen till sommaren nu. Allt man kan göra. Grilla och sitta ute och äta, det är en favorit.
Sen hade jag tänkt bli lite brun i år med. Hoppas vädret tillåter.
Vad händer idag då? Ska plocka upp Glenn tänkte jag när han slutat jobba. Då ska vi sticka till Media Markt...jag köpte ju en dator där för typ 2 veckor sedan...och nu har de ett bonusprogram...handlar man för 10 000 så får man ett presentkort för 1000:- Haalllåååå...varför ska jag alltid missa erbjudanden för?
Men jag är inte den som är den...jag har sparat kvittot...det är minsann 1 månads öppet köp...och jag kommer inte ut därifrån försen jag fått mitt presentkort...så är det med den saken ;)
Äsch....jag får väl se om det går.
Glenn känner ju halva världen med...så på ngt sätt går det väl.
I kväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Någon kanske har något förslag?
Kul när ni kommenterar :) Det gillar jag.
Puss på er så hörs vi senare!

Musikvideon gör hela låten...

Denna är fantastiskt bra...tycker låten är ganska dålig, men man blir sjukt inne i musikvideon och undrar hur den
ska sluta...

Nu är jag och Alfred hemma igen

Vi har varit hos min mamma & pappa. Sov över där tills idag. Igår rensade jag ut lite kartonger som min syster hade kånkat ner från förrådet. Ska hämta skräpet på söndag...det var Allt från gamla foton (HAHAHA) brev bl a kärleksbrev, foton på gamla killar. Kärleksförklaringar nerskrivna i dagböcker, skolböcker och kladd på dom, hittade även min första mattebok...lite roligt...man fastnar ju lätt en stund och läser och kollar...men sen måste man fortsätta...och ställer sig frågan...kasta...skänka...spara...! Det mesta slängde jag faktiskt ;)
Sparade mina barnböcker. De kan Alfred ha sen.
han har vart lite grinig nu ett par dagar...tror det är en tand till som ska komma upp. Man gnyr och gråter och vill bara in i munnen med fingrarna. Nu ligger han och sover som en stock...kan man göra annat när man haft precis fullt schema den här veckan. Han fick ett fint diplom och en vattenleksak, en grön groda idag med på avslutningen av Babysimmet. Vi simmade 9 gånger totalt av 10 ggr. Så det är jag nöjd över!
Pappa filmade och fotograferade i simhallen, alltså Alfreds morfar :) Ja för Alfreds pappa är ju i Genéve...Daaaaah :)
Han kommer hem någon gång i morgon...eftermiddag. Tänkte jag och Alfred skulle åka ner på stan och gå lite. Tänkte låna en parkering i stan där vi bodde innan...där alla fyllon yrade omkring klockan 02:15 varje fredag/lördag kväll :) En kille hade lagt sig i Glenns bil, (hade glömt låsa den en kväll) och somnat där så när Glenn kom ut på morgonen såg han en kille ligga där...vad tänker man då. (?????) (!!!!) Hans mobil låg utanför ett fönsterbläck...och grannarna frågade om det var Glenns. Tror halva/hela eller 3/4 av huset trodde att det var vi som härjade hela tiden. Ser vi så "härjiga och busiga" ut eller...?? !!
Inte mycket folk vet om en egentligen.
En annan granne tyckte man skulle bo isär (predikade han när jag var gravid i vecka 25 eller ngt då det knappt syntes...och Glenn och jag hade tjabbat om en bagatell på parkeringen) LOL Han trodde även att vi hade juppat på altanen en natt...uj vilka höga tankar en del har om en!
OCH SÅ FEL MÅNGA HAR OM EN!
DET är sjuuuukt roligt!
Nej du ska aldrig döma en människa försen du gått en mil i hans skor!
Den tycker jag säger en hel del!
God natt alla sötisar!

Alfred är 7 månader nu :)

Den första tiden med Alfred har verkligen gått fort. De första månaderna säger bara "svisch" Man är fullständigt upptagen med att bara sitta och amma en hel dag. Och ha så SATANS HELVETES ONT i pattarna så fort han skulle snutta, dels för att det kändes som om någon ....hur ska jag beskriva...vet EJ...det gjorde ont! Sen trodde jag ett tag att de skulle sprängas. Kunde inte ligga med täcket över dom i sängen. räckte att ngt nuddade vid dom så ont gjorde det. Och alla tjatar om sin förlossning...den är ingenting mot amning!! LOL alltså. När jag inte ammade så bytte jag blöja och torkade spyor...tvättade kläder med...för fullt. Men det var oxå en underbar tid, vi hade ju faktiskt satt ett liv till världen.

Idag är Alfred 7 månader. 71 lång och väger hela 8140 gram nu...anledningen till att jag vet det är att vi var på BVC i förrgår :)
Idag har vi gått en promenad i det fina vädret med några från Föräldragruppen, väldigt trevligt. Jag sa att vi kunde samla ihop alla till sommaren och grilla...de tyckte att det var en kul idé...så vi får se hur det blir.
Sen efter det så gick vi hemåt och åt lite lunch Alfred åt Kalops...inte som jag gjort själv, är inte så duktig på det ännu...men det kommer. Sen bar det iväg till Josefin. När jag hade ringt på så stod hon med Båråv, deras hund. Så otroligt fin. Jag har aldrig klappat en så mjuk och len päls. Herregud.
Jag hade tagit med mig frukt, så vi gjorde en fruktsallad med vaniljsås till. Det var mums!!
Alfred fick prova mosad banan för första gången, han tyckte det var jätte gott!
Sen satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord. Det är så kul att sitta och prata av sig lite med Josefin.
När det väl händer :) Men tycker nog att vi blivit bättre på att ses! Det får vi hålla i!
Kom ihåg...grillning i april är det som gäller ;)
Såg ni fuskbyggarna som gick på 4:an i kväll eller? K-A-T-A-S-T-O-F! Huuuuur kan man förstöra så mycket egentligen. De var ju helt förstörda den stackars familjen.
Man hade kunnat ge en femma var/invånare...det skulle räcka för dom att återställa allting och ändå ha en slant kvar :) Ingen ska ju behöva råka ut för det de har gjort.
Nej jag får rysningar.
Vi är själva sugna på att bygga hus...men jag kommer fasiken ta och kolla upp allt till punkt och pricka...ska inte trampa på någon mina.
Började förresten dammsuga strax innan 9 här i kväll...men jag hann bara med hallen och sen drog Alfred i sladden och grät...han ville ha vällingen och sova. Han är så söt när han gnuggar sig i ögonen. Då vet man att John Blund inte är långt borta.
Glenn har det bra nere i Genéve, de bor på ett fint hotell och idag hade de vart på bilmässan. han skickade en bild på en snygg vit Porsche...det är en favorit hos honom...ha ha han vill så gärna ha en själv.
Har tänt två doftljus här som brinner så fint och LÄNGE :) Köpte dom på ett partylite. De luktar Jordgubb/Rabarber...en mild fin doft...som knappt känns...men jag tog de för Glenn är så känslig mot doftljus...han hatar när jag hade tänt doftljusen i badrummet vid jul från Ikea...3 röda blockljus.
Men de här går nog an...är sugen på att köpa fler. Älskar ljus. De för mcyket positivt med sig, bl a skapar mysfaktor, man känner sig avslappnad, de luktar gott (dessa i alla fall) och man lyser upp det tråkiga vädret lite.

Lite för skrattmusklen med :)

Kamin-mannen...han eldar inte lite heller ha ha ha. Det får mig att tänka på när vi var i fjällen för några år sedan och vi hade hyrt en stuga med just en kamin...vi hade tagit med oss egen ved och eldade för fullt...eller Glenn kastade in trä efter trä...till slut blev vi helt dåsiga av värmen och blev heeeelt sega.
Vi satt ju på ovanvåningen och värmen steg ju uppåt.
Det var hett alltså!!!
Snart vill man ju grilla med! Bort med snön!!
Har ni sett Solsidan som går på fredagarna?
Om inte, då har ni missat ngt!

Ett litet tips så här inför helgen...

Jag har gått med i Lovefilm, där man Gratis kan testa att hyra film. Jag har testat 1 mån. Man får hem dom direkt i brevlådan, när man sedan kollat klart på den skickar man tillbaka den i samma kuvert, kostar så klart ingenting. Ingen förseningsavgift, utan du bestämmer själv när du vill skicka tillbaka den. Smidigare kan det inte bli.
Tycker du ska prova det. Scrolla ner på min blogg och klicka på rutan "prova utan kostnad"

Tisdag kväll

Vad har ni gjort idag då? Sarah och jag gjorde Kotletter med paprika, körsbärstomater och steklök. Serverade potatis till det. Misslyckades med såsen dock, den blev inget bra...för lite sky helt enkelt.
Sen är Sarah allergisk och vissa produkter är ganska svåra att ersätta ibland känns det som så då får man hoppa över de ingredienserna.
Pratade med Glenn innan, han satt på bussen...suttit på den sen klockan 12 idag...roligare kan man ha. Sen berättade han att någon hade råkat slänga luckan till bagaget i huvudet på honom, så han hade fått ett jack. Aj Aj Aj! :(
Saknar honom redan. Nu ska jag kika vidare här och sen ska Alfred ha välling, han sitter här och typ pratskriker bredvid mig. Det kittlar i hans tänder med...de han inte har ännu, som ska komma upp :)
Han har fått en liten tand nere på höger sida, det ser så gulligt ut!
Höres!

Hallå alla brudar!!

...killar med för den delen...vet inte om det är några som läser här bara :)
Idag kommer Sarah och Albin hit, vi ska laga lite lunch och kanske ta en promenad eller något annat kul.
Solen tittar fram idag och det är underbart!!
I veckan som kommer nu händer följande:
onsdag: Promenix med några från Föräldragruppen sen träffa Josefin...får sms:a dig om det...
torsdag: Antingen åker jag till mina föräldrar och stannar tills fredag eller så kanske mamma kommer hit, hon brukar göra det på sin lediga torsdag :D
fredag: Babysim och träffa Helena...hon ska oxå med till simmet.
lördag: Kommer älskling hem, sen ska vi på fest så vi måste ha barnvakt...det löser sig säkert :)
Är du inte medlem på tradera så bli det idag...du har säkert en del att sälja av där hemma...dax att rensa förrådet som alltid till våren ;)
Eller så kan man fynda oxå...länken till Tradera hittar du lite längre ner på bloggen.
Det är helt Gratis! Jag har säkert sålt grejer där för ett par tusenlappar...det är sjukt kul att följa auktionerna.
Jag återkommer...Puss så länge :)

RSS 2.0