Ojsan...

Det har visst vart lite dåligt med uppdatering här...aahja.
Jag och bebisen mår bra iaf :)
Vi var på vår första föräldraträff idag...min Bm är så bra tycker jag! Hon är så rolig och ändå så bra på att lära ut saker så det blir intressant. Tre gånger kvar sen.
Sen har jag jobbat idag...inte många som kan säga att det är roligt att gå till jobbet...men jag tycker faktiskt att det är det...har inte känt såhär för någon jobbplats innan! Man känner sig så uppskattad och behövd...och vem vill inte känna så.
Min kära Bodymilk från Lancome hade kommit till butiken nu och de visste att jag ville ha den så de hade lagt undan den till mig..så bra...så i morgon ska jag köpa den! Och Opi nagellacksremover (med Aloe Vera) Jättebra för naglarna och för mitt numer känsliga luktsinne...och min känsliga man som tycker alla sådana medel luktar päck. Men den här är godkänd :D
Ska jobba i morgon, på fredag och lördag.
Helgen hade vi tänkt att sjösätta båten och åka ut och kolla på Evedals konsert...bara sitta under en filt och mysa och äta något gott och lyssna på musiken!
Får se hur vi ska hinna träffa mina päron oxå...


Måndag

Är lite halvtrött just nu...har simmat idag på förmiddagen...så skönt!
Har vart nere i mataffären och handlat lite med..! Ikväll ska vi skriva kontrakt på nya lägenheten med.
Ledig i morgon oxå sen börjar jag jobba på onsdag...på morgonen ska vi på vår första föräldraträff med.
Nu ska jag hänga upp tvätten...


Inredning är så kul!

Tycker det är så kul att kolla runt på internet på olika inredningsprylar. Man hittar ju så mycket fint man skulle vilja ha...

Vet att var och varannan har detta i sitt hem...men jag tycker de är så snygga...vill ha ett stort träd och ett litet.


Tidningsställ...

väggtext
Lite rolig väggtext. Men skulle inte köpa den för 390:- tror jag inte...eller kanske ha ha...
Finns så mycket fint att hitta och sätta upp på väggen. www.vimsadekor.se


Dessa träd...varför tycker många att de är så snygga att ha i hemmet egentligen...jag är en utav dom iaf...
Här ett smyckesträd för 195:-


Inga fler skållade lår från en överhettad laptop! 399:-


Smart hängare att hänga sjalar och halsdukar i...fiffigt va! 79:-

Det var lite av det jag hittat...

Det var den helgen...

Varför ska helgerna alltid gå så mycket fortare än vardagarna?
Igår var jag på 25 årsfest hos Minnie...det var mycket trevligt...träffade lite nya ansikten och babblade på, det var hur trevligt som helst. God mat och mumsig tårta!
Fick vara fyllechaffis sen då...men det gör ju inte så mkt...rätt kul att höra snacket he he.
De sjöng även Sing star...åh herre min skapare...vriiiid upp mikrofonerna ;)
Idag har älskling och jag inte gjort så mkt...han ligger och sover nu...ovanligt va.
Tänkte att jag inte skulle sitta vid datorn idag...men tjaa han är ju inte så social så skitsamma då.

Älskar Diors läppglans för att prata om något annat...en av de färgerna jag använder just nu är no 157.
Hållbart, ger mycket glans och känns extra lyxigt på läpparna. Oumbärlig produkt när sommaren är här enligt mig!


För naglarna kan jag rekommendera denna produkten från OPI...

Används med fördel varje dag på nagelbanden och nagelplattan. Gör så att naglarna blir starkare och inte flisar sig lika lätt. Baserad på avocado.
Extra plus för pipetten vilket inte många andra oljor har.


Ska bli kul att börja jobba på onsdag.

I morgon kontraktsskrivning och så tänkte jag simma med! Blir nog två ggr denna veckan eftersom jag fick gratis förra gången, inte fel.

UPP UPP UPP!

Nu måste man väl ändå få upp humöret lite som inte vart på topp sen jag var på det där h*lvetes onödiga skitmötet!Nya tag! Jag behöver energi nu!! Min bebis mår bäst utav det. Den känner av när jag blir stressad!
Ska skriva checklista inför kontraktskrivningen på måndag :D
Igår satt jag inte vid datorn...var med älskling som var ledig. Vi åkte ut till Mio och jag bad honom kolla vilket matsalsbord han tyckte vi skulle köpa...hade inte sagt vilket jag hade fastnat för innan...men vi brukar ha samma smak.
Så går vi in på avdelningen och han drar blicken DIREKT åt det runda bordet och stolarna..."Ett sånt här skulle ju vara perfekt och schysta stolar"
Yeeeeeeeees tänkte jag och sken upp som en sol...det var PRECIS det jag hade fastnat för ju.
Dock var han inne på svart...jag vill ha vitt...jag fick inte det på våra andra skinnstolar som vi har nu så nu vill jag ha detta i vitt.
Vi får se vad priset slutar på...(han kände en som jobbade där så ett BRA pris vill vi ha givetvis...)
Idag ska jag ner en tripp på stan och köpa mig någon fin tunika eller något att ha på mig i morgon då jag är bjuden på 25 årsfest hos Minnie.
Har ju INGENTING att ha på mig...verkligen inte alltså. Hela garderoben är full av fula och trånga plagg.

Är inne i vecka 29 nu och har växt på rätt bra...


Barnet

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor.

Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu.

Vikt 1 400 gram.


Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.


Och sen detta ha ha vaddå boar er...vi gör som många andra...vi flyttar...

Pappa/partner

Har du börjat boa än? Boande innebär att hemmet och rutinerna iordningställs och ses över inför den nya familjemedlemmens ankomst. Ni kanske köper barnvagn, skötbord, vagga och spjälsäng. Tänk på att vissa barnvagnsmodeller måste beställas i god tid. Var ska skötbordet stå? Vilken barnvagn har fått bäst i test? Måste vi ha en ny barnvagn? Vagga kanske ni inte behöver och spjälsängen kan ni kanske vänta med.

Boandet innebär också att ni organiserar hemmet på andra sätt. Lagar trasiga möbler. Flyttar eller renoverar. Städar i källaren. Målar om och tapetserar. Syr gardiner och vårdar kläder. Bygger ut och renoverar. Allt för att skapa ett välkomnande hem. Gör en lista på vad ni vill ska göras - men ställ inte alltför höga krav på er själva.
 


uppochner-dag

Verkligen alltså.
Morgonen började med ett möte på ams...där man än en gång får svart på vitt vilka nötter de verkligen är. De kan ju för f***n inte svara på NÅGONTING! Allting ska man behöva ta reda på själv!
Nu var det någon jobbgarant som man skulle gå med i...och ja, om man inte gör det får man ingen erstättning...Ja det är ju sådana KRAV de kommer med...man har ju inget val. Det är så svårt att förklara och jag fattar faktiskt ingenting utav det. Iaf så ska man tydligen få ersättningen från försäkringskassan nu istället. Och jag menar STOR mening för mig då att vara med i JOBBGARANTI när jag för ända in i helvete ska börja jobba NÄSTA VECKA och fram tills det går!!
För sen går jag på föräldrapenning. Alltså jag skiter f****n i detta snart! Jag klarar mig ändå!
Hoppa så mellan systemen! De ska verkligen dra åt ALLA som inte har något fast jobb...bara för att det finns en del stolpskott som inte vill jobba...så orättvist är det så jag tror jag börjar gråta snart!
ALDRIG MEEEEEEEEEEEER säger jag bara!
De har verkligen fått mig och många andra i min närhet avskräckta! (Och det är väl meningen antar jag...)
Krångel liv man har medans alla andra verkar ha det som en dans på röda doftande rosor...
Och NEJ till er som påstår/frågar/skrattar hånande/berättar för mig att det är graviditetshormonerna som talar så kan jag meddela att så är inte fallet...man blir nere av sådana här saker. Några hormoner har jag inte känt av, mår prima ballerina...bättre än innan graviditeten och mina aggresiva p-piller.

För att pigga upp mig lite iaf (och er läsare) och inte lägga ner mer energi på den skiten så träffade jag Sarah...vi var över hela Växjö kändes det som...Först vid Västerport och kikade lite...sen på Samarkand och sen ute på Mio...där hittade jag ju såklart 4 stolar och ett snyggt bord :)
Vi tänkte ju vi skulle köpa nytt köksbord nu när vi flyttar...vårt är SÅ tråkigt som vi har nu och kraschar väl snart ändå...



Delta
Matbord oval vitlack

Bord och stolar ska vara i vitt egentligen...Priset för allt det med trumpetfoten kan vi låta vara osagt.


Sen hade de ju ett erbjudande på detta paket...allt för 2500:-

Matplats

Något nytt?

Nej inget kul som händer just nu...lugnt före stormen.
Glenn skulle komma hem en snabbis så skulle vi gå in till vår hyresvärd och säga upp lägenheten...ska försöka göra så vi slipper betala augusti...det är ju privat så det borde inte vara några problem om vi hjälper henne att få den uthyrd tills dess.
Ikväll var det visst lite Crosskörning igen...ska väl följa med och kika tror jag.

Yiiiihaaa :)

Vi fick lägenheten på Hovshaga. Det blir perfekt. Ska skriva kontrakt på måndag den 25:e.
Kommer blir tufft med flyttningen av grejer, men hoppas på att det finns några snälla själar som vill hjälpa oss....Adde du tar väl sängarna...ha ha de är ju måttligt tunga med de där apparaterna under som gör att man kan ställa in sängarna...ja, jisses det skulle behövas fyra personer för att få ut en säng typ...
Har simmat idag...lite segt var det att komma upp...men sen blev jag pigg.
Efter det så kom farmor in till stan...vi satt här och pratade lite och sådär...sen åkte vi upp till samarkand och handlade lite.
Ikväll kommer syrran hem på en liten snabbvisit med...det var ett jobb hon hade sökt så hon skulle på intervju, hoppas det går vägen nu bara!!
Ska möta henne innan klockan 18 ikväll...ska bli så kul att se henne...och så får hon äntligen se min mage med!


Söndag 17 maj

Var jättetrevligt igår på kvällen. TUR man har diskmaskin säger jag bara! Men blev en del handdisk oxå..men så är det ju!
Fick lite ont i ryggen dock...men varför klaga...hjälper knappast.
Idag ringde farmor och frågade om vi skulle ses i morgon för hon skulle ändå in till stan. Ska simma i morgon först bara.
Vid klockan 3 idag ska jag hämta älskling på jobbet och då ska jag följa med och kolla på när han kör cross...ja, man får ju ställa upp...det får han göra på mig sen.
Antagligen får vi reda på om vi får lägenheten i morgon oxå...KOM IGEEEEEN ge oss den!


Lördagsmyyyyys

Har plockat iordning lite prylar som var ivägen och tusen klädesplagg....Inte mina dock utan älsklings utspridda kläder!
Att han aldrig kan plocka i ordning själv någon gång. Är helt matt nu...
Och sen funderar jag på om vi kommer få lägenheten eller inte...antagligen får jag reda på det på måndag...
Ikväll ska vi bli 10 personer här och grilla...och jag ska fixa iordning sallad och någon potatis....funderar på att göra potatisgratäng...undrar om det räcker med en stor och en liten form då...men det måste det ju.
Värsta som finns om inte maten räcker till...


Bm besök

Idag var vi på Bm besök på morgonen. Första gången de mätte.
Allt var bra och jag frågade hur bebisen låg...just då hade den huvudet uppåt...livlig krabat där inne...rört sig hela morgonen...och natten med för den delen.
Är inne i vecka 28 nu...tiden går.

Hos Barnmorskan:

Även den här gången kontrollerar barnmorskan hur livmodern och barnet växer. Med ett speciellt måttband mäter hon avståndet mellan blygdbenet och livmoderns överkant. Sedan skrivs värdet in på en kurva för att följa utvecklingen.

Barnmorskan kontrollerar också ditt blodtryck och ibland tar hon ett extra urinprov eller blodvärde.


Barnet

Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn fixeras sedan med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet.

Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

Vikt 1 200 gram.

Ja, efter detta så skulle vi kolla på en lägenhet på Hovshaga...(Ja, jag vet det var ett himla letande på lägenhet)
Men vi vill verkligen flytta ifrån den här lägenheten eftersom vår hyresvärd inte gör ett skit i dom.
Sånt tröttnar man på!
Vi tyckte iaf om lägenheten...det är en 4:a med uteplats och lekplats precis utanför.
Hyran är 7005:- och 92,4 kvm för att vara exakt...
Nu är den väl inte för liten iaf??? 
 Den här är till och med lite mindre mot vad vi har idag...men vår är sämre planlösning på!
Sista svarsdagen är idag...
ha ha klistrar väl in planlösningen på den med....hhrrrrmmm...

Planlösning

Exteriörbild


Snälla sluta hicka så mkt..

Alltså bebisen hickar flera gånger varje dag...måste fråga bm i morgon om det är något speciellt jag ska låta bli att äta...har märkt att när jag ätit sött så börjar den hicka...hmmm...jag kanske har fel.
Men tycker inte om när den hickar för det känns som en stark puls nedre delen av magen...irri är det ha ha.
Nu kommer Glenn strax hem...han har kört Cross...så nu ska vi tvätta av den och sen äta!

Wooohoo mer energi!!

Ska packa nu och sticka till Simhallen med Sarah. Ska köpa ett 12 kort och se till att hålla efter min fina och snygga kropp.
J*drar vad hon skryter tänker ni...ja den svenska avundsjukan är inget vidare...den farligaste sjukdomen av dom alla.
Har fått så mycket negativ energi från olika håll den senaste veckan...det får inte dra ner min positiva energi som jag har...jag behöver faktiskt den!
Det sprattlar för fuuuuuullt inne i magen nu...men den kommer snart att vaggas och bli lite lugn....efter det blir det 10 ggr värre sen..men det är rätt härligt för då vet man att den lever :)

GRATTIS SYRRAN 26ÅR!



Hoppas att din dag inte varit alltför stressig...(men det vet jag ju att den har varit...)
Jag håller tummarna för dig att du kommer ta din examen nu i juni!
Grattis på din födelsedag iaf!

Härlig dag :)

Träffat Helena idag...vi var nere på stan och liten sväng på torget...tiden går så fort när man träffar henne. Hon ska ju åka iväg i morgon till Bali en vecka och gifta sig där nere! Så ni kan ju tro att hon var mer uppspelt än vanligt!
Handlade min rengöring och make-up remover från Clinique...var verkligen panikslut på rengöring...och det måste man ju ha hemma!
Gick även in till The Body Shop...köpte en härlig fotmask som skulle vara skön...hade förmodligen inte köpt något om inte säljaren var så trevlig och serviceminded! En sådan vill man ju jobba med! Så mycket har de nog aldrig sålt där när jag vart där innan...då har det vart helt dött. Hon var verkligen duktig.
Så fick jag lite prover med på en lotion till fötterna (rosa creme mmmm) Body Butter till min mage med...hon tyckte jag skulle testa den...och så något till mannen med sa hon....(hmpf...han kommer aldrig använda den cremen ändå tänkte jag)...allt jag kommer hem med till honom, intresserar inte honom så värst mycket ha ha...










Liten uppdatering då...
Ja nu ser man ju att jag är gravid...he he...en annan som oxå var gravid och som skulle äta på samma ställe som vi idag tittade på min mage och sa...vad sööööt....vilken vecka är du i? (ho ho hon var oxå gravid fast i vecka 22)
Ja, hjälp vad en liten mage kan få så mycket uppmärksamhet.

Inredning =D

Upptäckte en ny sida.... http://www.styleroom.se
Det är rätt intressant faktiskt att kolla på hur andra ha inrett sina hem...tycker det är superkul att kolla olika möbler, fondväggar, enkla lösningar, "vad lite textil kan göra" och bra tips helt enkelt.
Tänkte jag skulle bli medlem...men är så lat med att ta kort bara...
En annan kul sak vi upptäckte igår var att vi kommer vara ännu mer sociala med varandra på kvällarna...gå promenader och så vidare...för vi har inga tv-kanaler kvar ha ha ha ha ha...det har blivit något fel eller ngt. Vi har 1:an, 2:an, 4:an, 6:an...vilket lyx! Välkommen till 2000-talet! =D
Hmm kollar ändå inte på tv så ofta så det kan kvitta egentligen...men 3:an & 5.an hade man ju velat ha med...


3 månader kvar exakt =D

Kan inte fatta att det har gått 6 MÅNADER NU! Aaaah...
Här är en annan lägenhet som vi ska kolla på i veckan...
Alltså jag trodde jag skulle bli precis tokig när det inte gick att infoga bilden utan allt lull lull runt omkring...trixade och fixade...men det är ju jag som inte är tillräckligt tekniskt för sånt kanske...Skitsamma här är planlösningen och massa lull lull (skit) omkring.
Bätte än den andra eftersom det finns ett rum till...tadaa...
Hyran ligger på 6400:- efter att ha räknat in el, vatten, värme.
BRA mycket billigare mot vad vi har idag.
Jepp...vi får se vad det blir av att...




Planlösning

92 dagar kvar

Till beräknat datum...som är den 12:e augusti för er som glömt.
Idag har jag dammat här hemma, skönt att ha det gjort. Var ett tag sen sist nu...men det är ju så tråkigt att städa...blir bara att man plockar i ordning alla grejer man spridit ut...hehe...
Göra i veckan annars...tänkte simma i morgon, träffa Helena på onsdag, Bm besök på fredag...
Inte så himla mycket planerat direkt...kan inte planera så mycket heller om man skulle hoppa in och jobba.

Vecka 27:

Nu är det lättare att mäta barnets fulla längd inklusive benen. Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor om barnet skulle komma ut för tidigt.

Vikt 1 kg.


Pappa/partner

Det kan börja bli tungt för din partner nu. Hon kan känna sig både otymplig och oattraktiv. Tänk på att det kan vara viktigt för henne att få höra vad hon betyder för dig och vad fantastiskt det är att ni ska bli föräldrar.

Tungt? Tycker jag har så liten mage...undrar hur bebisen kan få rum där inne egentligen...
Ibland känns det som om man inte är gravid...som nu...det är helt stilla...inget som rör sig.
Otymplig & oattraktiv? Usch så de skriver ha ha ha...jag känner mig på topp ju!


Yeeeeeah

Nappen för alla stenhårda rockbebisar...ha ha ha...!
Klicka för att stänga fönster


Funderar o åter funderar...

Så ser planlösningen ut i den lägenheten vi kikat på...
Jag kan känna att man behöver ett rum till...
Alltså det är så jädrans svårt när vi båda tyckte om lägenheten jättemycket...
Men vi vill ju helst inte bo för trångt...eftersom spjälsäng och alla leksaker ska få rum oxå...
Ångest...hur ska vi göra...
Har ju inte tänkt bo där  länge eftersom vi är sugna på hus...men inte känner oss redo NU att köpa eftersom vi inte riktigt vet vart vi vill bo eller hur vi vill bo...
Inflyttning 1 augusti...
Tricky tricky...
Planlösning

Ett till...

...inlägg kan det ju få bli...=)
Älskling och jag har 4 år idag...och vi vet ännu inte om vi ska hitta på något ikväll...i samma veva fyller ju hans mamma 60 år med...fast på söndag då...men vi vet inte om vi ska åka iväg någonstans då...
Så lite mycket "körande" om vi ska iväg två gånger...
SÅ speciellt är det inte heller =)
Fick tillfälligt hjärnsläpp nyss...visste att jag hade en del att skriva om men glömde det för en sekund...ha ha som Sarah idag i simhallen (flåt att jag skvallrar he he) men det var så jäkla kul...vi kom från duscharna och skulle klä på oss...hon hade öppnat sitt skåp och vi tjattrade på som vanligt och skulle sen gå...då Sarah säger:
-Men vart har jag mitt sim-band nu då?
Rotar igenom hela väskan och jag börjar tänka på om jag är lite smått knäpp och har packat ner hennes band i min väska...fråga mig inte varför den tanken kom...men det gjorde den...så jag vänder ut och in på min väska med....och vi öppnar de andra skåpen och kikar i utan resultat...men hur fasen kunde du öppna skåpet då utan det där bandet frågade jag henne...
ha ha nää, någon måste ha tagit det...för här är det inte...
Kolla inne i duschen så det inte ligger där säger jag till henne...hon går in och kommer efter 5 sekunder...hon visar sin arm och där sitter bandet i tryggt förvar...ha ha ha ha...hon tyckte det var lite blött...ho ho jag skrattar ihjäl mig.

Vi kollade på en lägenhet i Sandsbro idag..men planlösningen var allan ballan och för 6700:- kräver man lite mer...det var typ trista köksluckor...plast i badrummet...inget förråd...en uteplats som man fick hoppa ut genom fönstret för att komma till...eller alternativt ta ytterdörren och gå runt huset...men hallå...hur f-n bygger en del.
Lätt inte värt pengarna.
Så jag tror vi har bestämt oss för en lägenhet på Söder...nya området, biskopshagen...där ligger hyran på 5600:-
Vi tänkte inte bo där såå länge då vi kollar efter hus..men eftersom det kommer ta en tid till känns det som så flyttar vi till en mycket billigare hyresrätt och sparar mer pengar under tiden som vi funderar...
Men vi får ju hoppas att ingen snubbe har fler poäng än mig i kön och tackar ja...för då kan man ju hälsa hem.

För övrigt så mår jag bara bra...magen har äntligen börjat växa lite nu =)
Och den verkar vara livlig där inne med...trycker och sparkar...är inne i vecka 27 nu...
Om 2 veckor börjar jag jobba lite igen och fram tills juli...sen får jag se hur jag mår i juli...om jag kunde och ville så kunde jag få tider i juli med. Vi får se...


ÄNTLIGEN!!!

Alltså nu har jag suttit och krabbat med datorn för att kunna överföra bilderna från mobilen till datorn. Det gick förra gången...men det var väl en ren tillfällighet att det gick då...för nu var man tvungen att installera en massa skit och sätta in en skiva...bla bla bla...skitsamma..."Det är ju skitlätt" Tänker ni säkert nu och ser sådär frågete(c)kniska ut...men det skiter jag i...för det ska banne mig bara funka när man kopplar in en sladd från mobilen till datorn.
Jepp...nu var man hemma från Ullared då....satans vad trött jag var idag...jag vaknade vid 7 och kunde sen inte somna om efter den numera rutinmässiga "tömma blåsan i tid och otid" Bebis du trycker pååååå...
Åkte upp till simhallen med Sarah för att bli lite piggare...och det blev jag =D
Jahopp...nu undrar ni säkert vad jag handlade och för hur mycket...summan slutade på 3000:- cirka och var inne två gånger...det måste man ju =D
Kassarna stod här så fint i hallen igår och idag med på morgonen...tills jag rev upp allt nu för ett tag sen...
Det var inga bra bilder jag fick trots krånglet...så kan det va ibland.

Saker jag bl a köpte:
Vinkaraff
Massa Ljus....myyyysigt
Servetter
Parasoll till barnvagnen
8 st svarta tabletter
2 Stekpannor en mindre och en större
Skötväska
Maaaaaaassa kraffs till köket...bakplåtspapper, bullformar...you name it.
Sockar
Skiiiiitbra korthållare...älskling fick såklart en med...
Första babykläderna...ett startpaket med 3 plagg...bland annat den bodyn ni ser nedanför
1 par vita byxor med fot
1 Body i randigt...svart och vit (SÅÅÅÅKLART eftersom vi diggar svart då...hrrrm.)
Sockarna på bild nedan...så smååå
Bomullspinnar
Salva
Flaskborste
Digitalt köksur...säger man så ha ha...Timer...
Maaaaaaassa tvål
Shampoo till älskling
Badtermometer (en söt anka)
Badbalja
Badstol med en söt anka på
Hårgel till älskling
Rakblad 8 pack för bara 145:- från Venus...BILLIGT =D
Plåster
Ett magnetiskt block "Kom i håg lista"
Spel "Rita & Gissa"
Resesäng

Och lite till...









Måste tillägga att mamma tyckte det fanns "överdrivet" mycket babygrejer...hon bara flinade när jag sa att "den resesängen tar vi, den var billig =D"
Vad ska du ha den till? Men kära någon det är ju skitbra om man ska åka iväg någonstans...
ha ha ha...hon fick ta den i sin vagn för min var full med grejer..helst efter jag langat i badbaljan i min vagn med...

Det fanns säkert andra lösningar förr och inte alls så mkt grejer som det finns nu...och jag kan faktiskt hålla med...det är en djungel av saker...bra saker som man behöver och många saker som är verkligen "Bonus-saker till bebisen"
Mycket finns det...och man vill ju inte köpa för mycket...det viskas om att man får så mycket i början ju...
Sen fattar jag inte varför jag fick hjärnsläpp och tog fyra plastpåsar och skulle packa i...det fanns ju faktiskt papp-kassar...tänkte nog inte alls...

Sista dagen i vecka 26...

Idag har jag vart i simhallen och simmat med Sarah...riktigt duktiga är vi :)
Efter det så åkte vi hem till Sarah och gjorde egna köttbullar och pasta till det...det blev riktigt smaskigt!
Varför gör jag inte egna köttbullar/biffar/köttfärslimpa för! Det som är så lätt! Får ta mig i kragen och inte halka efter med matlagningen!
Strykt upp all tvätten sen hämtade jag ut Glenns dundermedicin som han ska ta nu så hans eksem eller vad tusan det är går ner...jag tror jag blir galen...det enda som jag säger till honom för tillfället är:
-"Snälla sluta Riiiiiiv!"
Det är verkligen hemskt alltså...är rädd att han kommer få ärr...men vi får verkligen hoppas det går ner nu!
Om en timme ska vi kolla på en lägenhet på söder.
I morgon drar jag och mamma tidigt till ULLARED!!!!! Laddat korten med pengar och skrivit inhandlingslista! =)
Perfekt med tanke på vädret oxå...

Tisdag 5 maj

Inte så mycket som har hänt sen senaste inlägget...igår blev inte många knop gjorda. Hittade en snygg hylla på Village för 149:- som jag tänkte sätta mina värmeljus på...får se om jag hittar någon på Ullared...om inte så köper jag den!
Idag har jag planterat om mina blommor...det blev riktigt Nice =D
Fått erbjudande om 2 lägenheter...nybyggda...en i Sandsbro och en på Söder...så blir väl att vi kikar på dom någon gång i veckan.
Är så trött på att bo mitt i smeten nu och alla motorcyklar som bränner på här utanför...man kan ju för satan inte ha fönstret öppet =(

Lite om den vecka jag befinner mig i nu...v.26:

Barnet kan höra ljud och ljudnivån inne i magen som kan nå upp till mer än 80 decibel. Det är ungefär lika livligt som en stökig stadsmiljö.

Barnet lyssnar på ljuden i mammans kropp, magen som kurrar, nysningar och annat som händer. Det lyssnar även på mammans och omgivningens röster.

Vikt 900 gram.

Nästa gång vi ska till Bm är 15 maj...då ska det mätas och lyssnas på hjärtljud =)

Bilder kommer när Glenn kan ta kort...


Kolla...

Nu är det "bara" 100 dagar kvar till bebben ska komma...äntligen så börjar det rulla nedåt i räkningen. I morgon börjar det på två siffror istället för tre :)
Igår jobbade jag...och på kvällen så gick jag och älskling ut och åt...mumsigt var det.
Sen började bebisen hicka...känns som en puls på magen...
Den började även hicka när jag skulle sova och en gång nu på morgonen...ja jisses...den övar för fullt på andningen...duktig :)
Snart ska jag iväg och jobba...jobbar själv idag...men det ska nog gå bra...jag är ju proffs ;)

Puss på er :-*

RSS 2.0