Syskonkärlek



Var tvungen att lägga ut denna...den är så fin. Framför mig min storasyster ;P

Funderar...

Har ingen lust att skriva nåt just nu ;(
Nej men faktiskt är jag ur balans idag och känner faktiskt bara för att stänga in mig i en mörk garderob och sitta där och gråta. Efter det skulle jag vilja kunna gå i taket med fötterna istället för på golvet...för att hämnas på dom som stampar som f****n ovanför. Då tror jag glädjen skulle infinna sig igen...
Vad hon tjabbar...Rachel Ray....käften glappar ju hela tiden på henne...hon blev så stolt över sin lasagne så hon tror ju snart att hon är gud själv.
Hur svårt är det att slänga ihop en lasagne då...ja, hon har väl sina goda sidor hon med...snart slipper vi alla kanaler ändå...finns annat att göra än att glo på tv.




Kul kväll i butiken...

Vi köper ny vagn och ny bilbarnstol...men tack ändå kära vänner för alla erbjudanden vi har fått om att köpa från er.
Färgen blir iaf svart...nu står det mellan dessa två...


Emmaljunga City Cross
Baby Travel (Babyproffsens egna)          Emmaljunga City Cross

Det var så roligt när vi skulle testa vagnarna...jag hugger tag i en vagn och testar den...sen ber jag Glenn testa den....då håller han med en hand lite sådär matcho...och säger att den var väl bra...ha ha...men herregud varken du eller jag kommer köra med en hand...så ta tag riktigt nu istället säger jag. Det är inte för att han inte är intresserad...tvärtom...han är så engagerad i allt nu...men han kände väl sig dum i affären kanske för alla kunde ju se...ha ha.

Har inte jobbat en enda dag denna veckan...det känns konstigt. Men det kommer tider framöver....då det blir lite mer att göra. Jag har iaf fixat allt pappersjobb som kan ta tid så det känns ju skönt.

I eftermiddag kommer mina föräldrar in...då ska vi handla lite och sådär.


Nu så...

Fick alla papper jag behövde på posten idag...det var snabba ryck efter att ha tryckt på lite.
Ska ner till Kicks och hämta mitt betyg sen. Ska in på H&M en runda när jag ändå är i gallerian.
Fick förresten hem H&M:s nya katalog Home Spring 2009 idag...spännande...hittade några snygga kuddar där i.


Nya fina kuddar.


Tänkte jag skulle kolla om de hade fått in toppen och jeansen.



Ikväll blir det Babyproffsen...kika på barnvagn och bilbarnstol framförallt...sen kikar vi säkert på mer ;)
Snacka om att man slet med klädseln i bilen igår kväll...fick fylla på med nytt vatten och rengöringsmedel i maskinen hela tiden kändes det som....ha ha...men nu luktar det inte "död hund" längre som jag uttryckte det igår.
Älskling var oxå duktig som slet med utsidan av bilen.

Nu j*vlar...

...ska det städas i vår bil...ja hör och häpna vi har skaffat oss en bil tillsammans...innan har det bara varit Glenns tjänstebilar och diverse projekt som han har haft...men nu har vi en riktig bil som passar för oss.
Ikväll ska den städas i ordning med klädseltvätt m.m Jag ska fixa det invändiga...och Glenn det utvändiga.
Vi får se hur det kommer gå =)

Tycker det kurrar i magen...och rör runt där inne...spännande :)
Kan man inte få se baby där inne snart!




Typiskt...

Det känns som att det bara händer mig...efter att ha väntat alldeles för länge på mitt arbetsgivarintyg så undrade jag varför det inte hade kommit...tar ju högst en vecka eller ngt.
Så ringde i fredags och det hade SÅKLART blivit ngt fel...så fick det idag på posten...vad skönt tänkte jag...men nej, det stod SÅKLART fel personnummer på mig...SUCK så de får skicka ett nytt...sånt här tar min energi...det ska bara funka.
Inte nog med det så upptäckte jag att det även stod fel personnummer på mitt betyg...en nuffra fel...så får springa ner till jobbet...hoppas bara det finns färg i deras skrivare...var dåligt med det i förra veckan...ja vad ska man säga...

Ska springa ner och byta den fina doften jag fick av Glenn med...nyser bara av parfym just nu...annars är den jättegod...men får byta till ngt annat.
Ikväll ska vi till Helena & Martin...det var längesen man var hos dom nu...det är inte klokt egentligen...men vi får ta oss i kragen och ses lite oftare helt enkelt.

Nu ska jag tillaga lite soppa och äta knäckemacka...sen blir det ner till stan en sväng.

Tjing Tjong

Nu är Finn (Glenns pappa) och kör undan snön på vår bakgård här...det har ju snöat här inatt...lika bra att allt  snöar ner nu så våren kan komma sen!
Igår var vi hos Klas & Josefin, Adde & Hanna kikade oxå förbi sen. Klas & Glenn åkte och handlade mat...och Klas lagade till den...det blev egengjorda klyftpotatis med olja och  pressade vitlöksklyftor som man penslade på och till det Fläskfilé och sås. Det var jättegott! Du är grym på att laga mat måste jag säga Klas!
Glenn kanske skulle gå en matlagningskurs...det skulle inte var helt fel...tycker själv att det inte är så kul att laga mat ha ha så det skulle vara jättebra.
Saknade helt klart ett gott glas vin till maten igår...men jag överlever ;-)

Nu är man i vecka 17 och om en vecka (2 mars) är det dax för Ultraljud...längtar jättemycket!
Just det....på onsdag såg vi i tidningen att det var kvällsöppet på Babyproffsen...så då ska vi dit och kika :-)
Har redan kollat en del på nätet med priser och sådär om man skulle beställa...får se vad det kostar i butik. Och tack Nathalie för lite tips om barnvagn...har kollat på Urban Jungle lite...men nu ska de övningsköras i butik med.

Lördag

Vaknade för längesen...Glenn har en tendens att vakna tidigt och väcka mig oxå...suck. Har Animal Planet på...det handlar om apor...alltså dom är ju så söta och roliga...små ungar som klättrar och busar.
Det kurrar i magen fast att jag nyss har ätit frukost...kan inte bero på att jag är hungrig nu iaf :P
Vad ska vi göra idag då...vi får se vad vi hittar på, har inget särskilt planerat. Glenn slutar ju jobba vid klockan 2.
Nej om man skulle ta och göra sig i ordning lite...

Fredag :)

Det är nog den bästa dagen på hela veckan...så härligt. Jobbade igår och sen blev det kalas på kvällen, Glenns syster Linda fyllde år. Så vi var där och åt smörgåstårta och massa gotte...mumsigt.
Idag har jag oxå jobbat :) Det är så roligt att komma dit och jobba, jag trivs där.

Ikväll ska älskling och jag laga Flygande Jakob med Ris & Sallad :o) Tror det blir jättegott! Mys-kväll.
Hmm...en sak stör mig lite...innan jag blev gravid kunde jag äta Koh Thai typ en gång i veckan för jag älskar/älskade det....men icke...det har inte ätits sen jag blev gravid...eller jo smakade en gång men kunde inte äta upp...det smakade illa...och thai mat måste ju vara lite starkt med...

Nyss råkade jag klicka på krysset uppe i fönstret och stängde ner hela bloggsidan...typiskt mig...bara för att jag skulle fixa in lite bilder här...MEN så loggade jag in igen och det hade automatiskt sparat...yeeeeees...








Mycket som snurrar...

Idag satt Glenn och jag på "Hus-möte" med en från Älvsbyhus...vi kollade planlösningen och allt allt allt...tillval...
Det är ju en del att tänka på...har låtit det smälta lite nu...och jag måste säga...det är INTE lätt det här. Tur att älskling och jag har samma stil iaf...vi väljer på 5 röda vad vi vill ha...så det är ju skönt.
Men sen finns det ju andra att välja oxå som Trivselhus, Myresjöhus hmmm....har kollat på Myresjöhus på internet och de verkar ännu bättre...men jag vet inte...
Det är SÅ svårt att veta om man vill bo i Växjö oxå...alltså det är hypersvårt det här...för tänk om man får värsta jobbet någon annanstans....nej alltså ju mer jag tänker desto mer förvirrad blir jag...
Vi längtar ju efter att ha något eget...där man kan gå utanför dörren och möta gräs istället för asfalt.
Näää, hjälp jag får ångest! Sen bara tanken på att vi bor så j*vla dyrt nu med...man blir så frustrerad....usch alla dessa lyxproblem man har för sig...men det är ju så..."Man kan alltid få det bättre" USCH vad hemsk man är...men jag tror inte jag är ensam.

Har just ätit upp fyra små yoggis...medans jag gjorde det kollade jag på nätet på vad man kan köpa till en nyfödd...en del saker kan man ju sålla bort men annars hittade jag en bra lista som jag skrev ut...det är ju bra att ha ngt att utgå ifrån.
Har även kikat på barnvagn...och jag tror vi är ense (än så länge har vi bara kollat på internet) om att det blir en Emmaljunga....Cangaroo City (3hjul och svart) eller City Cross (4hjul och svart) Men vi ska kolla mera...
Här går det undan säg...ha ha.

Gratis Presentkort?

Genom att klicka på länken nedanför så kan du bli medlem på gratismakeup.se och få gratis presentkort genom att samla poäng.




http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=186248

En ny bok :)

Har vart en runda på stan idag...handlade två långa linnen från Ginatricot, en i fräscht vitt och en i cerise...nu får våren gärna komma ;)
Sen handlade jag två nya mappar att sätta in mina viktiga papper, ville inte ha någon trist pärm så blev två vita med svarta blommor på...fint. Kollade även efter en bok som heter "Mammapraktika" hittade den på Akademibokhandeln...där kostade den 319:-...hmm..det var lite dyrt så jag väntade...och det var väl tur det...gick in på pricerunner när jag kom hem och hittade den för 163:- INKL frakt...inte illa va!
Det var Elin på jobbet som tipsade om den...och den verkade bra och rolig att läsa för båda.


Ny vecka igen

Då var det måndag...den tråkigaste dagen på hela veckan enligt mig ha ha.
Är hemma idag och har städat badrummen...lagat mat och håller på och tvättar.
Har haft en jättemysig helg hos mina föräldrar...stannade tills igår. Vi kollade på melodifestivalen...diskuterade min graviditet och hur det skulle bli sen hi hi...man längtar!! Sen ser jag fram emot att köpa lite grejer med till baby...när ska man börja bara? Rätt som det är så kanske man inte har ngn tid för det sen när det närmar sig eller att man inte orkar/kan.
Iaf...om det går så ska jag och Sarah åka till Ullared 9:e maj och shoppa...kanske hittar en hel del där som är bra. Sen köper man väl inte allt där, men får se vad man hittar. Hmm, kanske inte är ngn bra idé att åka dit när man är i sådär vecka 28....eller jooo...vad fasen men det är ju som sagt svårt att veta hur man mår.
Ja, jag kanske skulle ta lite kort på magen nu när den äntligen har börjat synas lite....är i vecka 16 nu...äsch syrran du får vänta lite till...lägger kanske ut denna veckan eller nästa.

Glenn ringde innan och hade pratat med ngn från Älvsbyhus...hade bestämt möte med en på onsdag...så då ska vi prata med en. Detta letande efter det "perfekta" huset finns inte....man får skapa det själv helt enkelt. Och tid till att renovera...nej det finns inte...för oss tar det en evighet med vissa grejer...så lika bra att ngn gör jobbet åt oss och vi bestämmer hur vi vill ha det.
Vi får se hur det blir...



ALLA hjärtans dag ;)

Nu ska vi strax åka hem till mina föräldrar och äta middag...farmor är där med och mormor.
Nu är de nog nyfikna på hur man ser ut om magen :)

Jag älskar dig Glenn!



Glad alla hjärtans dag alla som betyder ngt för mig!

Helg :)

Då sitter man i soffan och päser. Ätit lite gott ikväll... och Glenn har somnat...det är som vanligt i det här hushållet...
Har jobbat idag och vart på personalmötet på morgonen...kändes bra. Skickade ju iväg mitt CV till simhallen...får se om man hör av dom ngt eller ej.

Går inte snabbt att skriva nu...tv:n är på med "Hjälp" alltså de är så sjuka ibland...ha ha...
I morgon ska vi till mina päron...stannar där till söndag....sen blir det färga håret på Hanna på söndag...orkade inte ikväll.

Nåt annat som hänt...nej jag tror inte det...är iaf för trött för att skriva...



God kväll

Nu sitter man här igen och bloggar :) Hoppas ni hänger med mig...ni har ju inte kommenterat på ett tag nu...*snyft*
Igår jobbade jag och idag har jag med jobbat hela dagen...blir att jobba i morgon med :) Är p-möte i morgon innan...och det tyckte chefen jag skulle vara med på :)
Alltså det är första gången jag känner lycka av att gå till ett jobb och jobba..man känner sig så välkommen och alla är så himla snälla...! Tyckte om att prata med Elin idag om min graviditet...hon är så förstående och pigg och full med energi...så go när hon sa att jag skulle ta det lugnt med att lyfta tungt...hon sa det på ett så rart sätt.
Jag var lite rädd först hur hon skulle reagera när jag sa att jag var gravid...men vet aldrig hur vissa chefer tänker.
Men hon märker ju att jag kan jobba på som vanligt...så det är ju bra. Ska jobba nästa vecka oxå.

Såg sverige värsta bilförare ikväll med...Adde var här en sväng...nu är det Lyxfällan..ja jisses de är inte kloka en del...tar smslån och allting...icke bra icke bra.

Ska färga håret på Hanna i morgon...det blir nog kanon! :) Vi kunde ju ta och äta tillsammans med på kvällen.
 
På lördag är det ju Alla Hjärtans Dag...det blir inget Ronneby Brunn...sämre erbjudande än en vanlig lördag...så vi tar det helt enkelt en annan lördag :D
Vi ska hem till mina föräldrar och äta gott och mysa...gå ute i skogen och vandra och andas "riktig" luft på landet.
Träffa farmor oxå...som jag har längtat...har bara berättat att jag är gravid över telefonen till henne....lille söta farmor hon blev så glad så..."men det var väntat" sa hon ha ha...hon tyckte Glenn var mogen för längesen :)

Nu märker man att magen växer lite..denna veckan har det hänt grejer....igår la jag handen på magen när jag skulle sova....tyckte att jag kände ngt där...men jag inbillade mig kanske...Glenn tyckte han kände hjärtslag...men äsch det var säkert inte så ha ha...

Nu ska jag forsätta se på dummaburken. Toodeloo

Mhmm...

Då var det en dokumentär igen...Victoria Silvstedt- my prefect life....på 4:an...
Mjaa, jag råkar alltid fastna i dokumentärer av ngn konstig anledning...

Hoho detta var lite komiskt...hennes väninna skulle handla på Ica kvantum nyss....hon ställde ifrån sig vagnen med hennes handväska i..med pengar PASS m.m....MYCKE smart. Nu var det ngn som hade snott vagnen tydligen...måste se fortsättningen på denna soppan...

Ska väl föööörsööka somna med snart...måset göra mig lite tröttare bara...! Bäst att ta bort sminket först bara annars blir man piggare när man ska tvätta av sig det sen...

Natti Natti på er kära vänner :)

Nu är det tisdag kväll...

och jag sitter här ensam hemma...Glenn är på väg till sthlm och leverera en bil ihop med en annan arbetskamrat....usch tycker inte om när han ska ge sig ut på vägarna såhär sent och så långt!

Pratade med pappa ikväll om att vi skulle komma ut till dom i helgen...så, så får det bli...äta go mat och bara mysa ihop.
Ringde till Ronneby Brunn igår...men de var det "Romantisk helg" de hade denna lördagen, då det var Alla Hjärtans Dag....jaha tänkte jag specialerbjudande...Kanon....men icke...men fick knappt hälften av det man brukar få för samma pris en annan lördag...det tyckte jag var lite dåligt...så det blir en annan helg istället. Man tycker ju att de skulle varit lite mer generösa och maffat på med lite behandlingar och lite mer lyx....för ändå ett skapligt pris...
Det hade jag gjort om jag hade haft ett spa.

Jobbat idag...kul :) Och i morgon ska jag oxå jobba.

Nu började ett program på 5:an...."Min man är transvestit"
Men herregud....ja, vad ska man säga....det är inte mer än att man får kolla på det själv...fastnar alltid i sådana sjuka dokumentärer...

Måndag

Började dagen med att prata med Elin på Kicks, chefen. Om lite tider och sådär. Fick fler tider att jobba nu och det känns ju jättebra!
Har även pratat lite med Jessica på telefon...(en som brukar jobba på Kicks oxå) Hon är så förstående och till henne kan man säga allt.
Dammsög och svabbade av alla golven här hemma med...det behövdes....strök upp tvätten och sen kollade jag även på Ronneby Brunn Spa...tänkte jag och Glenn skulle åka dit på lördag då det är Alla Hjärtans Dag ;)
Han fick ju ett paket på sin födelsedag med lite spa och mat så han tyckte det var ett bra tillfälle att göra det nu till helgen...det kan både han och jag behöva....plus att man får ju passa på medans vi fortfarande är två...
Glenn tar nog massage och jag med för den delen...sen en ansiktsbehandling....visserligen gjorde jag en förra året i november...men tyckte inte att den salongen jag var på gjorde det tillräckligt bra...sen är det ju bra att göra det med jämna mellanrum. Glenn skulle oxå behöva en ansiksbehandling...



En liten uppdatering om min mage med...nu är jag i vecka 15+1 och det bubblar på där inne...och växer...nu är den ca 10cm det lilla livet :) Om 5 veckor har det gått halva tiden ha ha det är ju inte klokt när man tänker efter. Om 3 veckor ska vi på ultraljud....det kommer bli häftigt....vi längtar så vi spricker snart. Man hoppas ju att allt är som det ska med, så en liten oro finns där med.
Men jag mår bra, har inga besvär eller ngt. Är inte lika trött på kvällen längre vilket är rätt skönt med tanke på årstiden med. Nu längtar man ju bara till sommaren!!
Och syrran när kommer du ner??????

Ikväll blir det nog bara lugnt och skönt tror jag...eller det blir det för Glenn har kört snö inatt.

Hon måste haft en Heavy väska...



 

Vrid upp volymen på högsta...

"Lite" av dagens händelser...

Ok, det blev inget organiserat i vårt förråd idag...Glenn var lite trött och sleten efter igår....och okey, jag kan ju inte vara så stygg och tvinga ner honom till förrådet för att kånka och fixa...ha ha...så det blev en utflykt till Bror Pehrssons i Alvesta...jag fick köra då...Nu kommer det roliga...kommer ut på 25:an och vi sitter och småpratar i bilen...då kommer en blå jetta upp i arslet och gasar...det var nog den tattigaste bilen jag sett (tänkte genast på sveriges värsta bilförare), full med invandrare och jag ser att han vill köra om...Ok, för det första BESTÄMMER JAG om jag vill lägga mig lite åt sidan riskfritt för det andra kom det mötande trafik....Nej då kör idioten om på INSIDAN istället....och jag slänger mig på tutan men vad hjälper det egentligen när den knappt hörs tutjävlen...skulle haft en lastbilstuta ta mig fan! Det var en vek tuta sa jag till Glenn....inget svar...då har han plockat upp telefonen och ringer polisen ha ha...han förklarar vad som hänt och att de uppenbarligen är på väg till/mot ljungby....då säger polisen att det står en polis därvid och väntar in...HA HA så jävla bra...ibland måste man bara få jävlas tillbaka..man kör INTE om ERIKA JONASSON ostraffat!

Sen inte nog med det kommer en tönt och kör om mot mig...så jag får bromsa....man märker ju verkligen att det är en SÖNDAG man är ute och kör på.

Vi letar efter två fåtöljer...och vi hittade två olika varianter...de kostar lika mycket och det gör ju inte saken lättare att välja heller...

Tänkte lagt ut bilderna på dom här nu men de låg i Glenns tegelstenstelefon som är så avancerad att det inte räcker med att koppla in en sladd i telefonen till datorn...så det får väl vara då...

Har ni förresten tänkt på en sak....det finns aldrig några klockor i butikerna synliga...inte i någon....man ska inte tänka på tiden när man kollar runt....så inte heller på min blogg ;)

Denna dagen...

började med att man väcktes av att en skopa dånade rakt ner i asfalten utanför vårt sovrumsfönster...då var det Glenns pappa som skulle köra snö...en söndagsmorgon KLOCKAN 9. Jag döööööör. Alltså det var inte uppiggande att vakna av en sådan sak. Det roliga är ju att det var knappt ingen snö att köra bort heller...allt kommer typ vara borta ikväll.
Kunde inte somna om men låg ändå kvar...
Nu sitter jag här med nästan (haha) tom mage och är hungrig....Glenn hade köpt frallor så får väl hugga in på dom nu strax.

Idag tänkte jag att vi skulle hjälpas åt att rensa ut lite från förrådet...bra att göra det medans man har kropp för det...och medans det inte är 40 grader varmt då man lätt kan bli lättretlig om man ska flytta grejer och städa...

Igår såg syrran och jag Wallander-Mastermind...ha ha den hade jag inte sett...hur f*n kan jag ha missat den??
Jag har ju sett alla Wallander...och det roliga var att den var från -05 när jag kollade på info knappen...
Men den var ju bra....ikväll blir det den nya Wallander filmen...och Adde ska du sitta i mitten på bion med Hanna och 3 platser till då "att lägga jackan på" alltså du är ju så rolig...du vill verkligen sitta själv med frun ha ha...


Adde med sin Hanna



Lördag

Idag har jag jobbat...var sjukt trött i morse...kunde inte sova i natt....låg och rullade runt...ja så kan de vara ibland.
Ikväll kommer syrran hit då ska vi laga lite god mat tänkte vi och kolla på melodin.

Ja Ewelina vi får ta och ses snart tycker jag...hitt på nåt ;)
Sen får jag vara lite försökskanin när du gör mina naglar....det kan jag gå med på för jag tror att du vet vad du gör :)

Tack för alla fina kommentarer förresten...alltid kul att läsa lite!

Nu har jag annat att göra...

Tjingeling

Lite musik :)

Nu kan du lyssna på lite musik om du vill...klicka bara på ipoden till höger :)
Guuuud vad jag är duktig...jag kan själv :) Fattar knappt själv att jag lyckas ibland med sånt här tjaffs...alla länkar och shit som ska in...

Ja, Ewelina nu får du fortsätta att följa min blogg..men höddedu bara för att du inte är gravid längre så tycker jag du ska fortsätta och skriva ;) Så sätt fart....  




Nova (Ewelina & Nilles baby)

Myskväll

Vattengympan var bra...fick lite värk nu efteråt bara...men det ska väl vara så haha.
Det blir nog fler gånger.

Nu ikväll ska vi äta ngt gott bara och hiva lite snacks...ja det måste man ju få göra...det är helg...jag går ändå inte upp ett gram ;)

Undrar vart min andra hälft håller hus...somnat på jobbet kanske ha ha....knappast han har ingen ro i kroppen till att somna där...

Nej nu ringer han....Tjingeling

Vattengympa :)

Idag klockan 3 ska jag och Sarah på vattengympa...får se hur det blir.
Fram tills dess så ska jag stryka upp tvätten, laga grönsakssoppa, skriva ut mitt CV & personliga brev (som jag gjorde nyss) Kan ju berätta att det gick åt ett 20 tal papper för den SPLITTERNYA SNYGGA SVARTA skrivaren skrev ut halva texter, skrev helt enkelt ut lite som den själv tyckte.
Jag blir så förbannad på sånt...nej nu ska jag vara glad för det gick ju till slut hehe jävla apparat!
Det är ju fredag och allt då ska man vara glad ;)
I morgon ska jag jobba...känns som om de kommer ringa hela tiden ha ha och det är ju bra.
Kollade upp det med stämplingen oxå om man jobbade extra...blev INTE klokare.


Nej jag tror att det är dax för mig att sätta igång om jag ska hinna med allt innan halv 3...

Återkommer kanske ikväll med lite mer uppdatering....håll tillgodo så länge..!






Detta har hänt idag...

Jobbat idag en liten stund blev det iaf....mår mycket bättre av att jobba lite än att bara vara hemma typ. Det är inte så skönt som en del tror. Unnade mig en bakad potatis med skagenröra idag och en dammsugare efter det...det var mumsens!

Fick åka in till akuten igår med syrran...hon var så svullen i halsen och hade ont i öronen så det var bäst så tyckte jag. Hon pratade med en sjuksköterska...men de sa att de inte kunde göra så mkt, så vi fick åka hem kort efter det.
Det kunde ju blivit värre tänkte jag...min värsta upplevelse som jag kan minnas var när jag fick körtelfeber...jag var totalt svullen i halsen och kunde till slut knappt andas...så därför ville jag att hon skulle åka in...man vet aldrig.
Men idag hade hon vart på vårdcentralen, så det gick bra. Halsfluss :(

Nu tänkte vi att vi skulle sälja vår Expedit bokhylla från Ikea...en svart sådan. Den kommer vara helt opraktisk när vi får småbarn...jag menar baby kommer vara där och plocka grejer hela tiden. Sen är den SÅ tråkig att damma för den blir dammig hela tiden....så är det när man gillar svart...Så nu ska den bort!
Men vi måste ju fylla ut med ngt annat istället...kanske sätter upp ngt på väggen bara...
Någon kanske har ngt bra förslag???

Jaaaaa...det måste jag ju berätta...det sprider sig som en löpeld att vi ska ha barn nu....Christina på jobbet kommer fram idag och frågar om jag ska ha barn...tänkte först om det syntes men det gör det ju typ inte med kläder på...
Då var det Anette som visste om det och hade sagt det på Kicks...på sätt o vis var det ju skönt att slippa berätta det själv...för jag hade verkligen grunnat på när jag skulle säga det och hur osv....ha ha...

Jag vill verkligen flytta till något annat...det finns alltid en massa anledningar som vi kvinnor kan räkna upp...mina anledningar är typ:

1. Vill ha en uteplats med gräs som man kan grilla på och mysa.

2. Lite svalare inomhus på sommaren...det är en bastu här på sommaren, jag lovar!

3. Slippa elefanterna på ovanvåningen...som verkar släppa grejer rakt ner i golvet...och köra runt med bobbycar över trösklar och mattor...ja allt helt enkelt gör de som ingen normal människa gör...därav elefanter.

4. Slippa bo så nära inpå allt och grannar som släpper dörrfan till tvättstugan så det vibrerar i vår lägenhet. (Gjorde en precis NU Grrrrrrr)

5. Se ngt annat än asfalt och tråkiga byggnader.

6. Brandbilar och polisbilar som skriker förbi här stuuuuup i.......timmen.

7. GLÖMDE NÄMNA VÅRT KNARRIGA GOLV FÖR HELSKOTTA......HUUUUUUR kunde jag glömma det.....det knarrar som aldrig förr....och jag lovar de vill inte göra ngt åt det...

Nej men vilken tråkig lista det blev....jag kunde räkna upp mer...men det ska jag inte göra.

Jag tror inte jag ska skriva så mkt mer....det kanske blir för mycket att läsa och ni kanske blir uttråkade...


Puss & Kram på er!


Hallå igen =)

Nu var man här igen...gick bra att jobba idag....det var kul att komma till Kicks igen. Ska jobba i morgon oxå.
Adde & Hanna är här på lite kvällsbesök....frågade Adde hur man skulle räkna ut om man jobba extra en månad på Kicks...hur mkt man då kunde få plus sin a-kassa...tog fram min miniräknare från gymnasietiden...(ja någon nytta ska man ju ha av den med) Jo så Adde satt och tänkte...och jag knapprade in det han sa....hmm....jaja, jag ringer någon och frågar istället sa jag sen...man blir inte klokare av att sitta och räkna och dividera om olika saker...


Ikväll pratade jag med Nathalie i telefonen....det var jättekul att höra hennes röst och hon gratulerade oss för bebisen. Tack vännen!!!

Nathalie med sin Vincent

I morgon ska jag skriva ut mitt CV och lämna på simhallen! På fredag ska jag och Sarah på Vattengympa för gravida ha ha det kan nog vara skönt kanske....
Ja, igår fick jag ju duktigt köttsår efter att ha tänkt vara duktig och gå runt sjön...sockan satt fast när jag skulle ta av den om jag säger så.

Sen måste jag ju säga GRATTIS till Tessan med uppe i Norr som fick tjänsten som Butikschef på Ginatricot!
Det är du verkligen värd & du kommer klara det galant!

Tessan :)


Ja det var väl allt vad jag hade att säga idag ;)

Till sist bara....man förstår vilka som bryr sig om en när man får ett samtal eller sms eller vad som...det värmer! Sånt blir jag glad av iaf och kan gå och tänka på ett tag.

Ha en fortsatt bra kväll allesammans!!







Dax att börja!

Tyckte det var på tiden att jag skaffa mig en blogg nu...orsakerna var inte så många, men en av dom var att jag ville att min syster i Piteå kunde läsa lite om vad som händer i mitt liv och de runt omkring mig, man kan ju inte tjata varje vecka i telefon...det har vi inte gjort heller, men ni fattar vinken ;)
Sen att de kompisar som man inte har inpå knuten kan läsa lite oxå om vad som händer...och ni andra oxå såklart!
Sen är det ju rätt skönt att bara skriva av sig lite oxå!

OK känns som att jag ska börja...men vart ska jag börja.....det finns ju en hel del som har hänt på senaste...
Kan börja säga att efter mina 5 år på Lindex så sa jag upp mig 07 och började på Kicks 08....där har jag varit fram tills i lördags då det var min sista dag på vikariatet....så i måndags var jag på arbetsförmedlingen...och ja, jag har ju fått min egen uppfattning om dom nu kan man ju säga....går inte att förklara och vill inte upplevas ha ha.
Men i morse ringde chefen från Kicks (hon som hade vart mammaledig) och frågade om jag kunde jobba i morgon....och det kan jag ju. Sen blir det fler tider framöver sa hon så ännu har jag inte gett upp Kicks ;)
Ska lämna in mitt CV på simhallen...de sökte en i recpetionen. Ska göra det så fort jag har fått ut pappren från skrivaren som för övrigt min sambo har införskaffat utan att jag visste ens att vi skulle ha en....ja det är roligt nästan jämt ;)

I övrigt mår jag hur bra som helst...vi kommer få tillökning i sommar ;)
Ja du hörde rätt....jag är gravid! Blev lite paff när jag var hos Sarah en kväll i november och jag berättade att jag kanske oxå är med barn....nej jag bara skämta säger jag sen....men jag har inte fått min mens ännu....men det var väl bara för att jag slutade med p-pillren och vaddå den har väl bara hoppat över en månad...den koooommer sen.
Sarah stod helt tyst med brett leende....alltså nej mensen kan inte hoppa över en månad sådär bara....du hade den ju förra månaden....Nej jag tycker du ska gå och testa dig. Köp ett test på apoteket i MORGON.

Så dagen efter så köpte jag ett test och körde hem till Sarah och testade....det var ett kryss.
Snacka om att man blev lite hispig....men det var ju planerat...men jag trodde inte att det skulle gå så fort...jag hade hela tiden sagt till Glenn att det är nog dax att testa nu för man vet inte hur länge man behöver hålla på tills det går ha ha.

Sen testade jag efter några dagar igen...då på ett digitalt....och timglaset syntes i rutan och Poff stod det klart och tydligt "Gravid" Då insåg man att det var så....fast att man inte riktigt trodde det....jag hade väldigt svårt att fatta!

Ja, sen efter allt detta så har vi vart hos bm 2 ggr....igår var vi på hjärtljud :) Då fattade man att det var ngt där inne....nu längtar man ju till Ultraljudet!

Idag gick jag runt sjön och var ute i över en timme och andades luft....det var skönt.
Sen lackade jag mina naglar....fransk manikyr blev det....! Inga mallar här inte...man har ju målat sen man upptäckte nagellack och är så rätt stadig på hand haha. Fixar det galant alldeles själv....bättre än den usla salongen jag var på förra året...nej där sätter jag inte min fot igen....Depends lack och klibbigt som en bullsmet utan mjöl....det fattar ju vem som helst att det ALDRIG torkar...sen att hon lackade på TVÅ lager vitt....hmm....det räcker med ett om man har bra lack vill säga.
Så här blev resultatet...



Har kollat på lite olika utbildningar som nagelterapeut så det kanske det blir. Det verkar så kul.
Så Ewelina då får du jobba på min salong....anställer dig utan intervju ;) Du är grym på naglar!

Jag tror det är dax att avsluta nu faktiskt...det kommer ju fler dagar att blogga på.
Sen är man lite skakis att all text man skrivit ska försvinna.....aaah..

Ha en bra kväll!

RSS 2.0