Ny vecka igen

Då var det måndag...den tråkigaste dagen på hela veckan enligt mig ha ha.
Är hemma idag och har städat badrummen...lagat mat och håller på och tvättar.
Har haft en jättemysig helg hos mina föräldrar...stannade tills igår. Vi kollade på melodifestivalen...diskuterade min graviditet och hur det skulle bli sen hi hi...man längtar!! Sen ser jag fram emot att köpa lite grejer med till baby...när ska man börja bara? Rätt som det är så kanske man inte har ngn tid för det sen när det närmar sig eller att man inte orkar/kan.
Iaf...om det går så ska jag och Sarah åka till Ullared 9:e maj och shoppa...kanske hittar en hel del där som är bra. Sen köper man väl inte allt där, men får se vad man hittar. Hmm, kanske inte är ngn bra idé att åka dit när man är i sådär vecka 28....eller jooo...vad fasen men det är ju som sagt svårt att veta hur man mår.
Ja, jag kanske skulle ta lite kort på magen nu när den äntligen har börjat synas lite....är i vecka 16 nu...äsch syrran du får vänta lite till...lägger kanske ut denna veckan eller nästa.

Glenn ringde innan och hade pratat med ngn från Älvsbyhus...hade bestämt möte med en på onsdag...så då ska vi prata med en. Detta letande efter det "perfekta" huset finns inte....man får skapa det själv helt enkelt. Och tid till att renovera...nej det finns inte...för oss tar det en evighet med vissa grejer...så lika bra att ngn gör jobbet åt oss och vi bestämmer hur vi vill ha det.
Vi får se hur det blir...



Kommentarer
Postat av: Martina

Vill också hem och hälsa på ju! :(

Ja, frågan är NÄR kan man börja köpa bäbissaker? :) Vill ju köpa så mkt, fastän budgeten är väldigt begränsad. :) Man får väl vänta och se vad det blir först så man inte köper värsta tjejprylen till lillkillen. :D

Usch, Ullared... :S Har aldrig varit där, men med min stresströskel så hade jag kollapsat där. Har hört skräckhistorier från johan när hans systrar med barn har varit där. rena slagfältet. :S Men de har säkerligen billiga barnkläder vilket ju är jättebra. :)

Nu får du snart börja lägga upp kort! Har ju inte sett dig sen i början av januari! :-O eller så får du väl skicka om du inte vill lägga ut bilder här. :)

Jasså, ni letar hus? ja det brukar vara så när det är barn i farten. :) Hoppas att ni hittar nåt! :D Kram!

2009-02-16 @ 18:29:22
URL: http://smalandstos.blogspot.com
Postat av: adde

jäkla soffpotatis.. snart blir det barnvagnsfika på waynes coffeshop

2009-02-16 @ 18:55:26
Postat av: Nathalie

oj oj oj ork att handla till bebisen det kommer du att ha:) Du kan vänta ett bra tag till. Åhhh vi ska med till ullared nu i vår och shoppa:) längtar massor. Finns ju så mycket,. De har billiga märkes leksaker till bebisar:) Och bra kläder till barn. Hihihi ett par tusen bränner man ju läött:) puss o kram

2009-02-16 @ 19:40:59
URL: http://finafrun.blogg.se/
Postat av: Tessan

Bra - Ullared är ju lyx till sånt! Syrran köper en hel del där till kidsen, det är ju inte som förr utan de har faktiskt riktigt mycket fint & ändå till bra priser. =) Åk bara så att ni är där typ först av alla, för man vill ju INTE hamna EFTER mobben av hundratals (läs TUSENTALS) kärringar med vagnar. Nej usch usch, de kör av en hälsenorna... morr (been there done that..!)



Ja lägg nu ut bilder på magen, klart vi vill se den!! <3



Bra med Älvsbyhus! Det är ju grann"staden" (snarare by..) med Luleå! heheeee...



Puss!

2009-02-16 @ 23:21:37
Postat av: Josefine

hej tjejen!

Jo ta kort nu. jag vill ju se hur magen ser ut. kanske kan träffas en dag och ta en fika?

Vi kan tyvärr inte ha hyllan. den får inte plats :(

2009-02-17 @ 10:25:51
URL: http://josefinejunibarnet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0