Tisdag 23:e juni

Jobbar hela veckan inkl lördag, därför jag är lite seg med att blogga...
Jobbar iofs inte heldagar, men det börjar bli lite tungt nu så det är precis lagom...man är inte som innan i kroppen precis ;)
Usch det ser verkligen inte bra ut här hemma...det ligger prylar och grejer överallt...datarummet ser mer ut som en avlastningshörna...men whatever jag ska snart börja flyttpacka så det fixar sig...varför börja röjja i det nu.
Måste lägga ut lite "crap" som vi inte ska ha på blocket med...
Kunde ju göra det ikväll...Glenn ska ju ändå ut med båten och åka vattenskidor (tror han ja) Neeeeej, det vill jag inte att han gör...tänk om han skadar sig. Han kan styra båten...men that´s it...

Hittade överdrag "Resö" på Mio för 99:-/st i vitt...så nu är ju frågan om man ändå ska ha vitt matbord & stolar i köket eller om vi ska ha svart...(Glenn vill ha svart)
Ja, vi får ta oss en funderare...men överdragen ska bli inköpta iaf.
Resultatet blir såhär i vardagsrummet efter vi lagt över vita klädslar...
Resö
Vitt är snyggt...sen kan man ju faktiskt tvätta det när det blir skitigt...men framförallt så tänkte vi att det inte blir så "klibbigt" att sitta på skinn som på tyg.

Vi skulle vilja införskaffa oss ett nytt soffbord...vet dock inte vilken modell eller någonting...trä, vitt, svart eller glas...
Skulle kunna dra ut till Bror Pehrsons och kolla vad dom har...de har ju en hel del där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0